Kokia moteris Jums yra graži?

Man graži moteris yra ta, kuri jaučia harmoniją su savimi, savo kūnu, supančia aplinka, yra pozityvi, daug juokiasi, jos akys švyti. Tokia ir stengiuosi būti (šypsosi).

Kokie Jūsų grožio ritualai?

Savo išvaizdą puoselėju natūraliais metodais – stengiuosi gerti daug vandens, pirmenybę teikiu sveikam maistui, kai tik atrandu laisvo laiko, skiriu jį poilsiui. Kartkartėm užsuku ir į grožio kliniką, kur specialistai parenka mano amžiui tinkančias natūralias procedūras. Dievinu „Intraceuticals“ deguonies terapiją veidui ir Kobido masažą!

Ar turite mėgstamas kosmetikos priemones?

Kažkada kosmetologė parekomendavo natūralią prancūzišką „Biologique Recherche“ kosmetiką. Išbandžiau ir nebenoriu jos keisti į nieką, turiu namuose visą veido liniją (šypsosi).

Koks Jūsų požiūris į pastinę chirurgiją ir injekcijas?

Man ne dvidešimt metų, žvelgdama į veidrodį matau, kad jau laikas jauninančioms procedūroms. Nesu nusistačiusi prieš plastinę chirurgiją ir injekcijas, bet kol kas stengiuosi atrasti joms alternatyvų. Pasitarusi su savo dermatologe iš „Grožio pasaulio“ klinikos, atlikau frakcinį veido atjauninimą lazeriu. Tai visiškai natūrali procedūra, ją daug kas vadina „veido sportu“, nes paskatina odą dirbti ir natūraliai atsinaujinti.

Pastebėjau, kad po atjauninimo mano oda pastangrėjo, išnyko raukšlelės, išsiplėtusios poros, randeliai, nebėra ir patamsėjusių paakių. Naujausios kartos frakcinis atjauninimas neskausmingas, ypatingai saugus, jo efektas didžiausias, jau rytojaus dieną sugrįžau į darbelius.

Kaip puoselėjate savo plaukus?

Paatvirausiu – mano vonioje visada yra kelių rūšių šampūnų, plaukų aliejukų, kaukių ir serumų buteliukų. Patinka išbandyti plaukų kosmetikos naujoves. Tiesa, vis dažniau pagalvoju apie mezoterapiją, kuri, kiek teko girdėti, efektyviai išsprendžia plaukų skilinėjimo problemą, sustabdo jų slinkimą.

Kaip pavyksta išsaugoti grakščią figūrą?

Sportas ir aktyvi darbinė veikla deginte degina kalorijas! Tiesa, šį pavasarį sportuoju kitaip – pratimus derinu su LPG procedūromis! Maloniai nustebino tai, kad efektą matau po kiekvienos LPG: celiulitas nyksta, užpakaliukas stangrėja, visa figūra dailėja (šypsosi). Beje, procedūras atlieku savo mėgiamoje grožio klinikoje Kaune, nes jie turi naujausios kartos Medical LPG.

Kokiems kvepalams teikiate pirmenybę?

Kvepalus renkuosi pagal nuotaiką ir metų laiką. Prisipažinsiu – man visada labai sunku išsirinkti tinkamus kvepalus, bet turiu kelis mėgstamus, kuriems lieku ištikima. Vieni iš jų yra „Hermès“, o kitų pavadinimo neišduosiu. Nes kvepalai, kaip rūbai – nesmagu sutikti žmogų, kuris apsirengęs lygiai taip pat, kaip tu!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)