„Ne asmenybės yra svarbiausia, ne vaikai ir ne kur mes vakar triusikus plovėm“, – dar stovėdami ant scenos po pergalės kalbėjo vaikinai.

Pats Dovydas jau ne kartą girdėjo klausimą, ar yra vedęs, tačiau visuomet išsisukdavo nuo tiesaus atsakymo.

Finalo metu komisijos nariai Marijonas Mikutavičius ir Justė Arlauskaitė-Jazzu garsiai šūktelėjo, kad Dovydas nedalytų savo telefono numerio gerbėjoms, nes turi žmoną. Tačiau ir tai Dovydas vadino tik juokeliu.

Šarūnas DELFI yra kalbėjęs, jog jiedu dažnai paleidžia gandų apie save. „Mes esame tam tikri gandonešiai, nes mums patinka įnešti chaosą į viešą erdvę. Žmona taip pat kaip gimtadienis, vaikas ar dvynukai – tai gandai“, – kalbėjo Šarūnas.

Tačiau Dovydui nepavyko pasislėpti nuo viešumos. Dovydas yra vedęs, nors to ir šiandien, praėjus daugiau nei mėnesiui po pergalės „X Faktoriuje“, nenori komentuoti. Jo žmona – aktorė Marija Laukė.

Marija Laukė

Nei Dovydas, nei Marija nepanoro DELFI plačiau papasakoti apie savo asmeninius ryšius.

Marija – puikiai pažįstama televizijos žiūrovams. Ji įkūnija vaikų pamėgtą personažą „Kakė Makė“ bei neseniai debiutavo seriale „Šviesoforas“.

Neseniai viešintame spaudos pranešime aktorė apie serialą kalbėjo kaip apie didelį išbandymą: „Vertinu tai kaip didelę patirtį. Džiaugiuosi režisieriumi, kuris „nekepa“, o daro kokybę. Labai džiaugiuosi komanda, nes visi labai šiltai priėmė. Man pasisekė“.

M. Laukė yra baigusi Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, mergina vaidina „Lėlės“ teatre, tačiau prisipažįsta, kad scena nėra ta vieta, kur nori vystyti savo karjerą.

„Šiandien aš save kreipiu į kiną. Mane labiau traukia kameros“, – pasakojo aktorė.

Šiuo metu ne vienas karjeros iššūkis pasiekė ir jos vyrą Dovydą. Po pergalės „X Faktoriuje“ duetas „120“ pradėjo vesti rytinę laidą „Power Hit Radio“ eteryje. Deja, laidos nebeliko, tačiau dėl to duetas neliūdi. Esą jie nė vienas savęs neįsivaizduoja kaip renginių, laidų ar švenčių vedėjų.

Negana to, trečiadienio rytą kalbintas Dovydas žadėjo, kad jiedu su Šarūnu turi kitokių grandiozinių planų.

Dovydas ir Marija Laukiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)