„Nuotaikos pačios geriausios. Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi savo sūnumi. Vos tik atvažiavus jis puolė ant rankų ir negalėjome net atplėšti. Į vaikų žaidimų kambarį, kur vyko šventė, važiavome dviem automobiliais, tačiau ir automobilyje buvo įsikibęs į ranką. Vaiko meilė yra pats geriausias įvertinimas tėvui ir dėl to jaučiuosi labai laimingas“, – kalbėjo jis.

Gimtadienio šventėje A. Šedžius dalyvavo kartu su savo sūnumi Andriumi ir dukra Aleksandra. Dešimtmetė politiko ir verslininko dukra – geriausia Gabrieliaus draugė, kuri mielai leidžia laiką su jaunėliu broliuku. Nuo brolio, sesių ir tėčio šiandien jis jau gavo daug žaislinių mašinėlių ir automobilių parką su trasomis bei garažu.

Šiauliuose likusios Monikos draugės savo dovanas ir linkėjimus taip pat perdavė Andriui. Tiesa, Gabrieliaus laukia ir dar viena antrojo gimtadienio šventė. Savaitgalį jį sveikins A. Šedžiaus sesuo su vaikais, seneliai ir prosenelė.

„Jis dar mažas ir nelabai supranta, kada jo gimtadienis. Jam atrodo, kad tai įprasta diena žaidimų kambaryje tik su dovanomis (juokiasi). Gabrielius labai judrus ir guvus vaikas, todėl lipa, bando, žaidžia, skuba. Viename vaikų žaidimų kambaryje Šiauliuose yra didelė ugnikalnio imitacija, kur jis taip pat užsiropščia. Ten dirbantieji sakė, kad užlipti paprastai bijo ir dešimtmečiai vaikai".

Andrius Šedžius su vaikais
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)