Laidoje bus prisiminti ir ryškiausi 2000 – 2010 metų humoristai, žmones juokindavę ir savo talentu žavėję aktoriai. „Norėčiau šiek tiek daugiau papasakoti apie žmogų, su kuriuo man teko garbė drauge dirbti ir juoktis – Vytautą Šapranauską“, – jau šį vakarą kalbės projekto vedėjas Marijonas Mikutavičius.

„Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“ metu vaizdo siužete bus prisiminti ryškiausi Anapilin iškeliavusio aktoriaus vaidmenys televizijoje. V. Šapranauskas puikiai sugebėdavo įsikūnyti į personažą, o kai reikėdavo tapdavo neprilygstamu televizijos laidų vedėju, teatro, kino aktoriumi. Jo sugebėjimas improvizuoti ir kurti juokingiausias situacijas iš nieko buvo unikalus.

Aktoriaus talentu žavėjosi šimtai tūkstančių TV laidų žiūrovų. Komplimentų ir pagyrų jam negailėdvo ir kiti aktoriai. „Yra humoristai ir yra Šapras“, – taip apie V. Šapranauską kažkada yra pasakę jo kolegos.

Televizijos žiūrovai buvo jį įpratę matyti įvairiausiose humoro laidose. Juokingiausi personažai gimdavo čia pat – improvizuojant. Vienoje laidoje V. Šapranauskas sugebėdavo tapti ekscentrišku karštakošiu laidos vedėju, pogrindinės radijo stoties pranešėju, save įsimylėjusia estrados žvaigžde ir žinoma – legendiniu politikos apžvalgininku Šinšilu.

V. Šapranauskas laiko ir dėmesio skyrė animacinių filmų garsinimui („Garfildas“, „Ledynmetis 3“) bei didžiausiems televizijos projektams. Šmaikštūs ir kartais aštrūs V. Šapranausko komentarai „Lietuvos Talentuose“ ir „X Faktoriuje“ savo kelią padėjo surasti ne vienam scenos naujokui. Jei ne lemtingas aktoriaus apsisprendimas, šiemet V. Šapranauskaui būtų sukakę 60 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)