Žinią apie pernai įvykusias vestuves DELFI šiuo metu patvirtino pati Violeta. Su mylimuoju ji susituokė dar praėjusių metų gegužę.

Dar praėjusių metų pradžioje, po sužadėtuvių, DELFI Violeta su šypsena pasakojo apie širdį šildančius jausmus. „Susipažinome Maltoje, vieno renginio metu. Tuo metu abu buvome laisvi žmonės, neturėjome antrų pusių, tad šiandien ramia širdimi džiaugiamės tuo jausmu, kuris įsiplieskė pirmo susitikimo metu ir peraugo į šeimą“, – tuo metu kalbėjo pašnekovė.

Sužadėtuvės įvyko artimųjų rate, jaukiai, iki Naujųjų metų likus vos kelioms akimirkoms. „Mano vyras atsiklausė vaikučių, ar galėtų pasiūlyti jų mamai, jo mylimai moteriai, (to, ką jis pasakė, detaliai net nenorėčiau pasakoti, nes tai – pernelyg asmeniška ir bangu man...) tekėti už jo. Tai buvo labai jaudinantis momentas mums visiems. Su vaikučių palaiminimu, jų šūksniais ir plojimais...be abejo, aš ištariau „taip!“ Likus vos valandai iki Naujųjų (tarp Lietuvos ir Maltos – valandos skirtumas). Tada skubėjome pasidalinti džiugia žinia su abiejų tėvais ir mylimais draugais, sveikindami visus su Naujais“, – pasakojo V. Repčenkaitė.

Jau kurį laiką Maltoje gyvenanti pernai susilaukė ir šeimos pagausėjimo. Spalio pabaigoje porai gimė sūnus.

Violetai tai jau trečioji santuoka.

Ir nors daugeliu gyvenimo džaigsmų ji mielai dalijasi su artimaisiais socialiniuose tinkluose, apie tai, jog ištarė amžinos meilės priesaikos žodžius savo sužadėtiniui, ji neprasitarė.

Dar 2016-aisiais DELFI kalbinta Violeta neslėpė, kad jos širdį glosto nauji jausmai, o ji pati egzotiškame krašte atrado ramybę ir gyvenimo pašaukimą. „Gyvenu savo gyvenimą: įdomų ir prasmingą man ir mano brangiausiems žmonėms. Darau daug dalykų, kurie svarbūs man ir mano šeimai. Kaip ir anksčiau, šiandien vis dar fotografuojuosi ir filmuojuosi reklamose“, – šypsojosi Violeta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)