„Seniai norėjau pasikeitimų, bet kadangi esu spontaniška ir pasijaučiau įkvėpta aplinkos, atsikėliau ryte ir tariau: šiandien arba niekada“, – DELFI apie pokyčius kalbėjo Jazzu.

Atlikėja pasakoja, kad į kirpyklą keliavo ne viena. „Su Donatu ir keliais draugais nuėjome į kirpyklą ir sakau: skutam. Tuo metu verkiau, nes paleidau daug nereikalingų dalykų. Dabar jaučiuosi puikiai – taip viskas ir turėjo būti“, – šypsojosi kalbėdama Justė.

Atlikėja ne tik nusiskuto plaukus, bet ir tapo šviesiaplauke.

Naujas Jazzu įvaizdis:

Šiuo metu Tailande viešinti Justė neseniai užvertė svarbų gyvenimo puslapį – baigė dueto kelią kartu su Leonu Somovu. Vos pasibaigus atsisveikinimo turui ji susikrovė lagaminus ir išvyko pas mylimąjį Donatą Ivanauską į Tailandą.

Beje, atlikėja spontaniškai šukuoseną keičia ne pirmą kartą. Dar pernai vasarą gerokai pasitrumpinusi plaukus atlikėja DELFI pasakojo, kad viskas įvyko labai netikėtai.

„Vyko filmavimas ir besišukuojant kažkas rado vaikiškas žirklutes ir aš pasakiau, kad noriu trumpų plaukų tiesiog dabar. Tai tiesiog per kelias minutes nukirpo“, – tuomet apie pokyčius kalbėjo Jazzu.

Tiesa, tąkart pasidomėjus, ar su nauja šukuosena atlikėja jaučiasi gerai, ji šyptelėjo ir patikino, kad džiaugiasi savimi bei savo išvaizda ir nesureikšmina – plaukai ilgesni ar trumpesni.

Jazzu anksčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (477)