„Prieš pusmetį susižadėjome ir tikrai negalvojome, kad žiema neišeis iš kiemo, tačiau yra ir savo žavesio. Gražu, švaru, tad negalvojome, kad bus toks vaizdas. Vestuvių dieną buvo tikrai šilta ir smagu. Sniego iš pačio ryto daug, tad ir dienos nuotaikos nesugadino.

Tai rimtas žingsnis būnant brandaus amžiaus. Viskas vyksta apgalvotai, tačiau be simpatijos nebūtų ir vestuvių. Evaldą pažįstu ir jis mane pažįsta jau apie trisdešimt metų, tačiau esame pora ir kartu gyvename dvejus metus. Mes vienas kitam nesame naujiena“, – pasakojo žinoma moteris.

Silvija tiki, kad vien muzika žmonių nesujungs, tačiau jei yra skirtas tau žmogus, atsiranda ir jus jungiantis ryšys. „Atsiranda vidinis ryšys, o ne susižavėjimas. Tuomet jauti, kad šilta, ramu ir gera. Tačiau geri santykiai yra didelis universitetas, kuriame studijuojame nuolatos“.

Ir nors iš pradžių jie nenorėjo kelti vestuvių, pora suprato, šventės reikia tam, kad galėtų suburti visus artimus žmones. Tad nusprendė vestuves iškelti Raudondvario dvare ir švęsti skambant saksofono muzikai. S. Melnikė norėjo, kad tą dieną visi svečiai pajaustų tai, ką jaučia jiedu su vyru, ir švęstų kartu.

Tačiau rasti dovaną, kuria pavyktų nustebinti muzikantų porą, buvo ypač sunku. „Vaikai juokavo, kad kokiu nors pasamdytu dainininku mūsų tikrai nenustebins. Vestuvėse niekas ir nedainavo, bet aš labai mėgstu saksofono muzika, todėl būtent ji ir skambėjo“.

Pasiteiravus, ar neketina keisti grupės pavadinimo, moteris nusišypsojo: „grupė jau 22 metus turi šį pavadinimą. Kaip galima jį pakeisti? Tai yra nenormalu. Aš manau, kad nelogiška jį keisti, nes jau tiek laiko koncertuojame tokiu pavadinimu. Būtų neteisinga keisti pavadinimą ir aš esu įsitikinusi, kad pavadinimą nuo asmeninio gyvenimo reikėtų atskirti. Negaliu juk vadintis žmona Silvija. Būtų juokinga“.

Kartu kurianti, sportuojanti ir gyvenanti pora jau tapo pavyzdžiu visiems juos pažįstantiems. Anot atlikėjos, daugelis vis dar stebisi, kaip taip daug laiko praleidžiantys mylimieji vis dar jaučiasi tokie laimingi ir mėgaujasi vienas kito draugija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)