S.Stallone, kuriam dabar 59-eri, filme "Rocky Balboa" suvaidins boksininką iš Filadelfijos, po ilgos pertraukos vėl išeinantį į ringą grumtis dėl čempiono vardo, nors jo asmeninis gyvenimą tuo metu lydi labai dramatiški sukrėtimai.

"Rocky Balboa" - tai (filmas) apie kiekvieną, kuris trokšta asmeniškai dalyvauti gyvenimo lenktynėse, o ne stovi nuošalėje. Niekada ne vėlu pabandyti įkopti į kalną, jei jūs šito norite", - sakoma išplatintame S.Stallone pareiškime.

Pirmasis "Rokis" ekranuose pasirodė 1976 metais ir tapo hitu, surinkęs 117 milijonų dolerių ir pelnęs tris "Oskarus" už geriausią režisūrą, montažą ir kaip geriausias metų filmas.

S.Stallone, kuris parašė filmo scenarijų, už Rokio vaidmenį taip pat buvo nominuotas "Oskarui", bet pralaimėjo Peteriui Finchui (Piteriui Finčui), apdovanotam aukso statulėle už filmą "Tinklas" ("Network").

Dauguma vėlesnių "Rokio" tęsinių buvo sėkmingi ir suteikė daug džiaugsmo žiūrovams, kurie galėjo žavėtis ekrane ne tik Slajumi, kaip JAV vadinamas Stallone, bet ir tokiais aktoriais, kaip Mister T (Mister Ti) ir Dolfas Lundgrenas.

Tačiau "Rocky V" ištiko nesėkmė, ir jis JAV ir Kanadoje teuždirbo 41 mln. dolerių.

MGM prezidentas Danas Tayloras (Denas Teiloras) sakė esąs įsitikinęs, kad "visa nauja kinomanų karta pasirengusi susipažinti" su Rocky Balboa ir jo gyvenimu ringe bei už jo ribų.

Filmavimo darbai prasidės 2006 metų pradžioje, juose dalyvaus MGM, "Columbia Pictures" ir "Revolution Studios".

MGM priklauso investicinei grupei, vadovaujamai "Sony Pictures Entertainment", "Sony Corp." padalinio. "Columbia" yra "Sony Pictures" padalinys, o "Revolution" - privati kompanija.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją