- Oksana, koks Jūsų dailios figūros receptas?

- Kai laukiausi sūnelio, leidau sau valgyti viską. Tiesiog buvau įsitikinusi, kad laikytis dietų nėštumo metu negalima. Po gimdymo buvau priaugusi apie 24 kilogramus. Mano ūgio ir svorio moteriai tai labai daug.

Reikėjo nemažai valios ir užsispyrimo, kad susigrąžinčiau ankstesnes kūno linijas. Laimei, kilogramai ištirpo per 7 mėnesius.

Nuo to laiko man tapo įprasta laikytis specialaus režimo. Aš kelis kartus per savaitę lankausi sporto klube, kur sportuoju su asmeniniu treneriu. Stengiuosi gerti daug vandens, laikausi individualaus mitybos plano. Taip pat darausi kūno procedūras. Viską suspėti išties sunku, bet kol kas sekasi.

- Kaip atrodo įprasti Jūsų pietūs?

- Per pietus valgau mėsą ar žuvį, tik su daržovėmis, ne su bulvėmis ar ryžiais. Stengiuosi nepiktnaudžiauti saldumynais, tad desertų ar itin kaloringų vaisių atsisakau. Žinoma, būna tokių dienų, kai leidžiu sau viską. Juk gyvename tik vieną kartą (šypsosi).

- Tiesa ar mitas, kad figūrą dailinote plastinės chirurgijos klinikoje?

- Neneigsiu, lankausi „Grožio pasaulio“ klinikoje Kaune, kur periodiškai atlieku aparatines LPG kūno procedūras. Tačiau tai neturi nieko bendro su plastine chirurgija! Tai visiškai natūralios, saugios procedūros, kurios labai greitai ir efektyviai mažina kūno apimtis, gydo celiulitą, stangrina odą, aktyvina medžiagų apykaitą.

Asmeniškai man LPG labai padėjo padailinti problemines kūno zonas, kurias itin sunku „nusportuoti“ – kalbu apie pilvuką, taliją, rankų ir kojų vidines puses.

Kiek teko pačiai domėtis, LPG itin populiarios JAV ir Vakarų Europoje. Jas darosi Beyoncé, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Britney Spears, Penelope Cruz ir kitos įžymybės. Šias procedūras su sportu derina garsiausi treneriai. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad tokio populiarumo priežastis – labai greitas ir geras poveikis.

- Ką patartumėte moterims, kurios lieknėjimą vis atideda ateičiai?

- Patarčiau nelaukti rytojaus, pavasaris jau beldžiasi į Jūsų langus. Sutikite jį pasiruošusios ir pasitikinčios savimi!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (278)