Ankstyvą ketvirtadienio rytą paviešinta nuotrauka vos per kelias valandas sulaukė daugybės paspaudimų „patinka“, pradėjo lietis komentarai su klausimais, ar šeima susitaikė.

#jasaitis #simasjasaitis #jasaiciai #jasaiciukas #fatherandson #family

A post shared by Oksana Pikul (@oksanapikuljasaitiene) on Mar 7, 2018 at 9:12pm PST

Primename, jog konfliktas Jasaičių namuose kilo daugiau nei prieš mėnesį. Sausio 21-ąją Oksana savo vyrui Simui iškvietė policijos pareigūnus ir apkaltino smurtu.

Pastaruoju metu Oksana su sūnumi šeimos namuose Vilniuje gyvena be Simo.

Papildyta 12:50 val.

Su DELFI susisiekęs Simo Jasaičio advokatas Albertas Bandžius tikino, jog nuotrauka – sena. Advokatas teigia, kad Simas savo sūnaus nematė nuo konflikto, kuris įvyko sausio pabaigoje.

A. Bandžius teigia, kad tėvas sūnaus nemato Oksanos sprendimu.

„Nuo sausio 29 iki vasario 10 dienos buvo penkis kartus bandoma suderinti, kad ji leistų pasimatyti vaikučiui su tėčiu“, – DELFI kalbėjo A. Bandžius. Advokato teigimu, buvo siūlomos įvairios susitikimo vietos bei aplinkybės, tačiau atsakymas visuomet buvo neigiamas.

Net tuo metu, kai Oksana buvo išvykusi į Ukrainą, vaikas laiką leido su močiute, Oksanos mama, o ne su tėčiu.

Nuotraukose – Oksana ir Simas Jasaičiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)