„Pirmąkart taip išėjome į renginį. Ir dar automobilyje skambinau mamai, kuri dabar ir prižiūri dukrelę, kaip sekasi. Vis noriu paskambinti ir paklausti, ar viskas gerai“, – juokėsi DELFI pašnekovė.

Puikiai atrodanti Viktorija sakė, jog greitai atgauti puikias kūno formas padėjo rūpestis mažyle. „Tikrai nieko specialiai nedariau. Tik vis bėgu, rūpinuosi ir nėra papildomų kilogramų. Ir tos bemiegės naktys nėra baisios. Jaučiuosi puikiai būdama mama“.

DELFI primena, kad Viktorijai tai pirmagimė dukrelė, o Danieliui – antrasis vaikas. D. Bunkus augina sūnų iš santuokos su atlikėja Natalija Bunke.

Žinia apie Danieliaus ir Viktorijos santykius žiniasklaidoje pasklido dar 2016-ųjų vasaros pabaigoje. Iš pradžių nenoriai fotoobjektyvams pozavusi pora netrukus ėmė drąsiai demonstruoti savo jausmus.

Pora susižadėjo prieš metus, Valentino dienos išvakarėse. Po sužadėtuvių Viktorija jausmus išliejo feisbuke: „Kiekvieną laisvą minutę dėkoju likimui už tai, kad padovanojo man geriausią gyvenimo dovaną – Tave. Tu esi nuostabiausia, kas man galėjo nutikti gyvenime".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)