Beatrich DELFI redakcijoje viešėjo ne šiaip sau – šiandien ji pristato naują dainą ir vaizdo klipą.

Tai – neabejotinas įrodymas, kad jaunoji atlikėja eina pirmyn, o labiausiai ji dabar džiaugiasi pagaliau atsiradusiu artimųjų palaikymu. Beatrch pasakoja, kad jos tėvai svajojo apie dukros medikės karjerą, mat patys yra šios sferos atstovai. Tačiau vėliau pamatė, kiek džiaugsmo jų atžalai teikia muzika ir po truputį su tuo taikosi.

„Labai džiaugiuosi, kad mano tėvai buvo M.A.M.A. apdovanojimuose, jie iki tol nebuvo buvę mano koncertuose. Mama su tėčiu labai jaudinosi, o tada ir man džiaugsmas. Tai jie ir kalti dėl to, kad čia sėdžiu. Kai buvau maža, lankiau smuiko pamokas, bet ten viską griežtai pagal taisykles daryti reikėjo, todėl mečiau. Aš norėjau muzikos, bet nenorėjau tokios muzikos. Vėliau tėvai rado skelbimą, kuriuo buvo ieškoma grupės solistės. Ir tada aš grojau ir dainavau country stiliaus grupėj“, – apie kelią į muziką pasakoja Beatrich.

Beatrich

Vėliau ji pati išmoko groti gitara ir ėmė kelti filmuotus savo įrašus į „Instagram“, kur ją pastebėjo prodiuseris Benas Ivanovas. Nors šiuo metu gyvena vien muzika, Beatričė neatmeta galimybės, kad jos gyvenime kažkada atsiras ir medicina.

„Aš iš tikrųjų nesuprantu dar kas vyksta. Man tai yra visiškai nerealu. Bet nerealu ne taip, kad wow, bet nerealu, nes labai nerealiai viskas atrodo. Viso to dar negaliu aprėpt, negaliu suvokt. Aš dirbu ne dėl šlovės, tiesiog darau, kas man patinka, džiaugiuosi, kad mane palaiko. Dabar labai daug dirbu, labai daug savęs atiduodu ir tikiuosi, kad tai tęsis“, – sako jaunoji žvaigždė.

Dabar ji išgirdusi savo populiariausią ir jai šlovę atnešusią dainą „Superstar“ kokiame prekybos centre vadina košmaru, o suskambus jai per radiją, prašo draugų išjungti.

„Mes koncentruojamės į užsienio rinkas. Taip buvo nuo pat pradžių, būtent todėl dainas kuriu anglų kalba. Mes stengiamės daryti tai, kas mums labiausiai patinka ir tikimės, kad patiks ir kitiems“, – sako Beatrich.

Skaitytojui pasiteiravus apie gausybę tatuiruočių, puošiančių jos kūną, Beatričė pasakojo, kad pirmąją tatuiruotę, būdama septintokė, pasidarė pati. Vėliau per gimtadienį tėvai leido pasidaryti pirmą tatuiruotę pas tikrą meistrą. Kiekvienas piešinys yra ypatingas, pieštas šeimos narių ar bičiulių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)