Moteris DELFI sakė, kad apie šią jos publikaciją klausinėja visi aplink, tačiau visiems ji atsako trumpai ir tik paaiškina, jog tai yra asmeniška.

Pasiteiravus, ar tai susiję su jos karjera, ji nusišypsojo: „Su karjera mano gyvenime yra susiję labai daug gerų pokyčių ir naujienų. Žinoma, kad tai taip pat pakelia nuotaiką. Tačiau šis pokytis yra asmeniškas“, – sakė ji ir pritarė, jog šie pokyčiai vyksta ne darbe, o asmeniniame gyvenime.

New start in my new life! 💐 #reborn #newbeginnings #newlife #lovemylife #newstart

Публикация от Oksana Pikul (@oksanapikuljasaitiene) Фев 27, 2018 в 10:07 PST

Šiuo metu itin daug laiko makiažo kursams, kuriuos veda visame pasaulyje, ir vizažui skirianti moteris sako, kad dainavimo taip pat neapleido. Kaip tik dabar yra ruošiama nauja programa ir siuvami kostiumai.

„Muzikos taip pat neapleidau. Tai tiesiog yra ramesnis periodas. Tikiuosi, kad tai yra tyla prieš audrą. Kai kažko imuosi, kiek leidžia jėgos ir laikas, stengiuosi tam skirti laiko bei atiduodu visą širdį. Dainavimas yra vienas iš mano gyvenimo malonumų ir to tikrai nepamirštu“.

Daug užsakymų turinčiai Oksanai neretai tenka aukoti ir savo poilsį bei miegą. Ji prisiminė, kad vasarą buvo dienų kai grįžus iš koncerto spėdavo tik palįsti po dušu ir susirinkus visas darbui reikalingas priemones jau turėdavo skubėti gražinti nuotakų. „Negaliu skųstis. Ne kiekvieną savaitgalį, tačiau kartais sutampa. Šiais laikais reikia džiaugtis kai turi darbo, o juolab mano darbai yra mano hobis ir mėgaujuosi dirbdama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (786)