Antradienio vakarą žinomas vaikinas ketina susitikti su artimiausiais bičiuliais, savaitgalį grįš į Kauną, kur tikisi sulaukti šeimos pasveikinimų. Tačiau savo šeimos namuose ilgai užsibūti neketina. Audrius tą patį savaitgalį ketina rimtai pasiausti naktiniame klube sostinėje, tačiau kokiame, neatskleidė.

Paklaustas, kaip klostosi karjera ir asmeninis gyvenimas, Audrius sakė besijaučiąs laimingas, mat gali dainuoti, apie ką svajojo labai seniai, o taip pat užsiima ir kita sau malonia veikla. A. Janonis dirba radijos stotyje „Zip FM“ laidų redaktoriumi ir prodiuserinėje TV kompanijoje atstovu ryšiams su visuomene.

„Subūrėme ir duetą su Monika Šedžiuviene, kuo labai džiaugiuosi. Dirbu mėgstamus darbus. Esu viskuo patenktas. Esu ten, kur ir noriu būti“, - DELFI kalbėjo A. Janonis.

Dainininkas projektuoja ir tolimesnę savo karjerą, pokalbio metu atskleidė, kad ir toliau labai norėtų dainuoti ir tikisi, kad dainavimą bei dalyvavimą įvairiuose muzikiniuose projektuose pavyks suderinti su darbais.

Klausiamas, kaip save mato po penkerių metų, A. Janonis atskleidė, kad tuo metu norėtų būti sukūręs šeimą.

„Įsivaizduoju save šeimoje. Labai noriu turėti vaikų ir po penkerių metų šį planą įgyvendinsiu. Toks noras pas mane atsirado jau labai seniai, dar paauglystėje. Šeima, vaikai... Taip pat norėčiau išleisti ir savo albumą, sukurti dar daugiau dainų su Monika, tobulėti“, - kalbėjo A. Janonis.

Pasiteiravus apie artimiausius karjeros planus, A. Janonis tikino, kad permainų neplanuoja, tačiau jau žino, kad su Monika išleis antrą dainą ir galbūt nufilmuos jai vaizdo klipą.

„Galbūt filmuosime ir klipą. Šiandien dar nėra aišku“, - pasakojo 23-iąjį gimtadienį minintis dainininkas.

Tiesa, gimtadienio dovanų A. Janonis tikino nesureikšminantis. Esą jam kur kas svarbiau staigmenos ir geros emocijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)