Atvirame Lietuvos kirpėjų ir grožio specialistų čempionate „KaunasBeauty 2018” vestuvinio makiažo rungtyje O. Pikul-Jasaitienė iškovojo prizinę vietą ir tuo labai džiaugiasi. Šioje rungtyje varžėsi tik profesionalai iš visos šalies. Šis pasiekimas Oksanai labai svarbus, mat ji pirmą kartą dalyvavo tokiame čempionate ir iš karto iškovojo prizinę vietą.

„Trečioji vieta Lietuvoje, vestuvinio makiažo rungtyje. Konkursui ruošiausi apie porą mėnesių. vestuvinio makiažo rungtis mane domino labiausiai. Pasirinkau ją ne šiaip sau. Vasaromis į mane kreipiasi labai daug nuotakų, todėl buvo įdomu pasitikrinti savo galimybes“, – DELFI apie čempionatą, kuriam pasiruošti padėjo kolegė Birutė Pajedienė, pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

Paklausta, ką jai pačiai reiškia užimta trečioji vieta, kai rungėsi su visos šalies profesionalais, Oksana sakė, kad šis pasiekimas jai suteikia džiaugsmo.

„Pirmą kartą pasiryžau ir iš karto trečioji vieta. Labai norėjau įrodyti sau, kad galiu“, – kalbėjo 13 metų vizažiste dirbanti Oksana.

Pasiruošimas čempionatui užtruko apie porą mėnesių, tačiau vizažistė sako, kad daugiau jo skirti negalėjusi dėl susiklosčiusių įvairių aplinkybių. Paklausta, kaip ruošiamasi tokiems čempionatams, O. Pikul-Jasaitienė paaiškino, kad konkurso metu yra vertinama visuma – ne vien makiažas. Iš pradžių jai teko surasti ir atsirinkti modelį, kuris galėtų šiam konkursui skirti daug laiko. Mat makiažo meistrė dar iki konkurso turėjo išsibandyti.

Oksana džiaugėsi nauja pažintimi su modeliu Gabriele. Anot pašnekovės, ji – ne tik daili, bet ir labai kūrybiška asmenybė, nes kuria džinsinius švarkelius, ant kurių pati tapo. Be to, modelio neužtenka papuošti vien makiažu – reikalingi ir drabužiai bei aksesuarai. Jų pasirinkimas taip pat užtrunka.

„Pasiruošimas yra ne vien makiažas ir spalvų parinkimas. Tai yra visas įvaizdis. Neužtenka konkurso metu vien padažyti modelį. Prie šio mano darbo prisidėjo ir Liutauras Salasevičius, papuošęs modelį nuotakos suknele. Tuomet kirpėja specialiai šiam modeliui sukūrė šukuoseną, buvo kuriamas ir galvos papuošalas. Žodžiu, darbo įdėta tikrai nemažai ir galutinis rezultatas džiugina“, – pasakojo trečiąją vietą „Kaunas Beauty 2018” vestuvinio makiažo rungtyje iškovojusi O. Pikul-Jasaitienė.

O. Pikul-Jasaitienė apie modelį jau girdėjo įvairių atsiliepimų. Vieniems Gabrielė panaši į Rūtą Ščiogolevaitę, kitiems – į Katy Perry, tačiau pasiteiravus, ar turėjo tikslą taip sukurti modeliui įvaizdį, kad jis būtų panašus į kurią nors garsenybę, Oksana tvirtino to tikrai nesiekusi.

„Prisipažinsiu, žmogaus veidą aš matau kiek kitaip. Matau odą, akis, akių lanką, antakius. Ir tik pažiūrėjusi į nuotraukas, kai kas nors pakiša mintį, pagalvoju, kad galbūt tikrai ji panaši į vieną ar kitą asmenybę“, – DELFI apie makiažo meistro darbo subtilybes pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

Oksana jau sulaukė bičiulių pasveikinimų ir tikisi, kad kaip makiažo meistrė ateityje džiaugsis dar didesniais pasiekimais.

O. Pikul-Jasaitienės modelis Gabrielė – DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)