Koncerto žiūrovas: jo padėjėjai vaikščiojo po salę sakydami, kad draudžiama filmuoti

DELFI pasiekė koncerte apsilankiusio asmens laiškas: „Vasario 25-ąją Skuodo rajone, Lenkimų miestelyje, vyko „Husarų“ koncertas kartu su anekdotų karaliumi Raimondu Šilansku, kuris savo vaidmenį atliko per 35 sekundes vos prakalbėdamas, nes buvo visiškai girtas“.

Koncertą matęs asmuo teigia, jog „Husarai“, savo pasirodymą atliko tiesiog puikiai. Jis skaičiuoja, kad koncerte apsilankė apie 130 žmonių.

Ir nors susirinkusieji iš karto pastebėjo keistą R. Šilansko elgesį, jiems buvo draudžiama tai fiksuoti mobiliųjų telefonų vaizdo kameromis. „Šilanskas buvo tiek girtas, kad sunkiai stovėjo ant scenos, jo padėjėjai vaikščiojo po salę sakydami, kad draudžiama filmuoti, – teigė koncerte apsilankęs vyras. – Po grupės „Husarai“ pasirodymo, kuris truko 70 minučių, išlindo, kaip manoma, Šilansko padėjėjas ir pranešė, kad Šilanskas yra suaugęs žmogus ir jis pats atsako už savo veiksmus.“

Vyras teigia, jog bilietai į koncertą kainavo po 6 eurus. Tiesa, tiek kainavo išankstiniai bilietai, renginio dieną jie kainavo euru brangiau.

„Už šią sumą mes visi matėme girtą Šilanską ir grupę „Husarai“. Didžiausia gėda Raimondui Šilanskui“, – teigė vyras.

Grupė „Husarai“ R. Šilansko nė nematė

DELFI susisiekus su grupės „Husarai“ lyderiu Tomu Sinkevičiumi, šis teigė koncertų metu R. Šilansko nė nematęs.

„Atvažiavome, savo pakoncertavome ir išvažiavome. Tuo viskas ir baigėsi“, – teigė vyras pridurdamas, kad nelabai turi, ką pakomentuoti.

Pasidomėjus, ar jie nesusitiko net užkulisiuose, „husaras“ patikino, kad persirengė skirtinguose kambariuose, tad susidurti neteko. „Persirengėme, atlikome programą ir išvažiavome, nes turėjome kitą koncertą“, – toliau kalbėjo atlikėjas.

Koncertų organizatorius: mačiau tokį patį, kaip visi žiūrovai

R. Šilansko ir vyrų grupės pasirodymus organizavęs vyras nebuvo kalbus. „Aš jį mačiau tokį patį, kaip visi žiūrovai, – teigė vyras. – Ir po to jį išsivežė.“

Pasidomėjus, ar R. Šilanskas tikrai buvo neblaivus, kaip teigiama skaitytojo skunde, šis nenorėjo vertinti: „Galima sakyti daug ką. Kol nėra įrodytas jo girtumas, nesinori teigti, kad jis buvo visiškai girtas, nors matėsi, jog jis nebuvo adekvatus“.

Tiesa, organizatoriaus teigimu, Skuodo rajone pasirodę vyrai turėjo keliauti toliau ir pasirodyti Kretingos rajone. Deja, šis koncertas buvo atšauktas.

Atšaukti ir kiti R. Šilansko bei „Husarų“ pasirodymai.

Raimondo žmona: įvyko kaip įvyko

DELFI susisiekus su R. Šilansko žmona Aušra, ši vis kartojo, jog dėl visos situacijos ji ketina kuo greičiau išvykti iš Lietuvos.

Paprašius padėti susisiekti su pačiu Raimondu, ši teigė, kad jo komentaras nieko nepakeis.

„Bėgam iš čia, nes darosi sunku gyventi. Ne finansiškai, moraliai“, – toliau apie planus išvažuoti kalbėjo R. Šilansko žmona.

„Įvyko kaip įvyko. Pabandykite jūs per dieną po tris koncertus atlaikyti. Niekas neatlaikytumėm. Tokiais krūviais niekas neatlaikytų. Iš to žmogaus užsidirbti nori visi. Ko tik nėra, neįsivaizduojate, kas čia darosi, kas tik biznio nedaro iš tokių gerų žmonių. O jis – vienas geresnių žmonių Lietuvoje. Bent jau mano sutiktų“, – savo sutuoktinį gynė moteris.

Skuodo rajono kultūros centro direktorius: nusivylėme

DELFI susisiekus su Skuodo rajono kultūros centro direktoriumi Vidmantu Valinskiu, šis tikino žinantis situaciją, tačiau koncertai vyko ne pagrindiniame kultūros centre, o dvejuose padaliniuose, tad pačiam savo akimis to neteko matyti.

„Aleksandrijos skyriuje jis atidirbo, bet po Aleksandrijos buvo Lenkimuose, – apie sekmadienį įvykusius du „Husarų“ ir R. Šilankso koncertus kalbėjo V. Valinskis. – Išėjo Šilanskas, pasakė pora frazių, buvo galimai girtas. Alkotesterio nėra, įrodymų nėra, bet visi tą matė. Ir jis daugiau tame koncerte nepasirodė, tik pradžioje, kokias penkias minutes.“

Pašnekovo teigimu, R. Šilansko sakiniai buvo nerišlūs, jo išvaizda žiūrovams nekėlė pasitikėjimo.

Jis neslėpė, kad po tokių incidentų darosi vis sunkiau surinkti žiūrovus į kitus koncertus. „Nusivylėme, – teigė kultūros centro direktorius. – Ir atsiprašome.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (693)