S. Mykolaitytė pasakojo, jog nors ir daug keliauja, užsiima net ir ekstremaliu sportu, net pati nesitikėjo, kad taip paprastai patirs traumą.

„Paslydau ir kritau nuo itin slidžių laiptų. Ranka lūžo trijose vietose. Iš pradžių gydytojai sakė, kad operacijos neprireiks, tačiau dabar paaiškėjo, kad situacija rimtesnė nei atrodė iš pradžių. Žinoma, teko praleisti ir numatytą skrydį į Niujorką, ir atidėti tolimesnius darbus“, – pasakojo modelis.

Solveiga prisiminė, jog jai padėjo atsitiktinė praeivė, kuri pamačiusi nelaimės ištiktą merginą jai iškvietė greitąją pagalbą, kartu palaukė atvykstančių medikų ir ramino. „Esu jai be galo dėkinga. Negaliu patikėti, kokie geri žmonės, kuriems buvau tiesiog svetima“.
Po šio įvykio ji turi ir toliau lankytis ligoninėje bei tęsti gydymą, kurio metu ir paaiškės, ar operacijos prireiks. Sudėtingo lūžio gydymas gali užtrukti, tad kiek laiko S. Mykolaitytė negalės dirbti, kol kas nėra aišku.

Tiesa, situacija pablogėjo dėl pirmąkart neteisingai uždėti gipso. Žinomai moteriai ne tik atsirado žaizdos, gipsas pradėjo trinti, bet ir ištino visa ranka, pradėjo mėlti. „Turėjau greitai skubėti į kitą kliniką, kad perdėtų gipsą, o kol kas belieka laukti. Tačiau tikrai neprarandu optimizmo. Kada galėsiu vėl dirbti? Na, nebent kam prireiks modelio su gipsu“, – šypsodamasi sakė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)