Tekstas buvo pubikuotas žurnale „Aš Ikona“ (2018 02 09)

1. Kaip atsirado „Motyvuoti atletai“?

„Motyvuoti atletai“ atsirado prieš beveik trejus metus tiesiog iš noro dalytis savo mintimis ir patirtimi nuotraukų formatu. Tačiau 2015 metų balandžio pabaigoje šviesą išvydo pirmasis videoblogas iš mano gyvenimo. Buvau pirmasis Lietuvoje, kuris pralaužė ledus, tačiau labai džiaugiuosi, kad dabar tokių – jau dešimtys.

2. Kada ir kaip profesionaliai susidomėjai sportu?

Sportas mano gyvenime atsirado labai vėlai, kuomet buvau 25-erių. Tuo metu nesugebėjau padaryti nė vieno prisitraukimo. Ilgą laiką man buvo sunku ir 27 ar 28 metų nutariau nutraukti vakarėlius, mesti rūkyti, atsisakyti alkoholio ir susiimti sporte bei mityboje. Baigiau mitybos kursus JAV nuotoliniu būdu, visa tai pritaikiau sau, ir šiandien jau bus 5 metai, kaip intensyviai sportuoju bei gyvenu geriausias savo gyvenimo akimirkas.

Artur Swan

3. Ar pradėjęs tinklaraštį tikėjaisi tokios sėkmės ir dėmesio, kokio sulauki dabar?

Meluočiau, jeigu sakyčiau, kad ne, bet nesitikėjau taip greitai. Iš tiesų, sau daviau 3 metus tam lūžiui, kuomet viskas turėtų pradėti eiti į viršų, tačiau jis nutiko po 9 mėnesių, o šiandien jau padėjau daugiau nei 2000 klientų pasiekti savo mitybos tikslus. Dirbu su didžiausiais Lietuvos bei užsienio prekės ženklais, tapau vienos iš Vilniaus sporto salių akcininku ir vadovu. Kas ten žino, kas dar laukia šiame šauniame kelyje.

4. Kas tau yra graži moteris?

Mano žmona – protinga, elegantiška, sportiška, palaikanti ir rūpestinga.

5. Ar tavo asmeninei laimei reikalinga meilė?

Kas yra meilė, tiesa? Aš manau, kad, mano atveju, tai yra šeima, ir džiaugiuosi, kad radau tokį žmogų, kuris man pritaria.