„Man Lietuvos neprikausomybė reiškia daug, todėl gan liūdna, kad neturėjau galimybės grįžti ir visų aplankyti bei Vasario 16-ąja švęsti Lietuvoje“, - sako S. Milinytė ir džiaugiasi, kad neliko nepaminėjusi šios svarbios progos.

Atlikėja buvo pakviesta į iškilmingą elitinį vakarą Los Andžele.

„Esu be galo dėkinga Lietuvos generaliniam konsulatui Los Andžele ir Los Andželo lietuvių bendruomenei už pakvietimą į šį iškilmingą vakarą. Teko gan ilgai ieškoti tinkamos vakarinės suknelės šiai vakarienei, norėjau atrodyti tobulai. „Black tie“ renginiai yra tikrai iškilmingi, o ši vakarienė vyko itin prabangiame „The Millennium Biltmore“ viešbutyje“, - pasakoja atlikėja.

Po keletą savaičių trukusių paieškų mergina surado tinkamą suknelę šiai progai.

„Raudoną, mano amžiui tinkama suknelę, suderinau su balta rankine ir aukštakulniais.
Raudona yra jėgos, tvirtybės ir aistros spalva. Ši spalva labai išsiryškina ir mūsų trispalvėje, todėl tik pamačiusi šią suknelę, supratau, kad ji yra ta, kurią noriu vilkėti renginyje“, - kalbėjo S. Milinytė ir pridūrė, kad atšvęsti Lietuvos 100-metį drauge su garbingais sporto, meno ir verslo atstovais jai buvo be galo smagu.

„Esu labai sužavėta ir generalinio konsulo Los Andžele Dariaus Gaidžio kalba, pasiruošimu ir konsulato organizuotumu ruošiant Lietuvos Nepriklausomybės šimtmečio paminėjimą.
Negaliu nepaminėti, kad esu labai laiminga, job Lietuvai minint valstybės šimtmetį vasario 16-osios vakarą tarptautinis Los Andželo oro uostas JAV nušvito Lietuvos vėliavos spalvomis. Šio vakaro negalėsiu pamiršti dar ilgai. Nors ir esu toli, myliu Lietuvą visa širdimi. Labai pasiilgau artimųjų, namų, Lietuvos vietovių. Todėl išgirsti lietuvių kalbą, bendrauti su Lietuvos žmonėmis bei klausytis lietuviškų dainų ir himno - man reiškia labai daug“, - pasakojimą baigė ji.

Simona Milinytė - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)