Pora susižadėjo pernai metų rudenį. Taip pat rudenį paaiškėjo ir dar viena džiugi žinia – Živilę ir Liudą netrukus aplankys gandrai. Vaikelio pora turėtų susilaukti po kelių mėnesių.

Bernardinų bažnyčioje amžiną meilę Liudui prisiekusi Živilė pasipuošė žemę siekiančia suknele. Pora nutarė susituokti uždaroje ceremonijoje – žiniasklaidai nebuvo leidžiama patekti į bažnyčią.

O daugelis svečių į bažnyčią skubėjo įsisegę trispalves, kiti rankose spaudė trispalvės spalvų gėles. Patys jaunieji Vasario 16-ąją paminėjo ir ceremonijos metu – po santuokos priesaikos bažnyčios priekyje išsirikiavo mišrus choras ir sugiedojo Lietuvos himną.

Dar tuomet, kai žinia apie vaikelį pasklido viešumoje, Živilė dar lapkritį DELFI pasakojo ir apie vestuves. Ji teigė, kad būtinybės tam nejaučia, tačiau kiek vėliau nusijuokė ir patikino, kad jau spėjo internete pasižvalgyti vestuvinės suknelės, kuri tiktų ir besilaukiančiai nuotakai.

„Niekur nebėgsime, nors, tikėtina, kad tai kiek paskubins šį žingsnį“, – šyptelėjo televizijos laidų vedėja.

Su Liudu susižadėjusi Ž. Kropaitė DELFI pasakojo, kad tai įvyko labai paprastai. „Iš pradžių pasipiršo be žiedo, o vėliau su rudens gėrybėmis iš parduotuvės parnešė ir labai išieškotą gražų žiedelį“, – šypsojosi moteris.

Liudo Basiulio ir Živilės Kropaitės vestuvės:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)