Atlikėjas, prisistatantis Famous Latvian Rappist, kūriniui nufilmavo ir vaizdo klipą, kuriame atskleidžia detalių apie savo gyvenimo būdą ir nesėkmingą bandymą pabendrauti su Beatrich, kurią kartą matė Latvijoje, tačiau tuo metu buvo neblaivus ir neturėjo galimybių pasikalbėti.

Vaizdo klipe taip pat galima pamatyti epizodų apie atlikėjo gyvenimo būdą. Jis nusifilmavo šarvuotyje, kuriuo „vyksta“ pas savo numylėtinę Beatrich į Lietuvą.

„Tiesiog norėjau susisiekti su šia mergina, nes ji niekuomet neatsako į mano „Instagram“ žinutes. Nė vienas neturėtų būti vienas šv. Valentino dieną. Tikiuosi, ji mane pamatys ir man pavyks ją pakviesti į pasimatymą. Taip pat noriu padėkoti savo gerbėjams visame pasaulyje“, - kalbėjo Famous Latvian Rappist

Atlikėjas taip pat atviravo, kad jei Beatrich nesureaguos net po vaizdo klipo, jis ketina surengti tiesioginę transliaciją „Instagram“ tinkle ir viliasi, kad galbūt tuomet ji reaguos.

Famous Latvian Rappist – populiarus Latvijos muzikantas, savo šalyje geriau žinomas kaip Reiks ir jo grupė Olas, kuriantis dainas ir vaizdo klipus apie populiarias tendencijas ir žinomus asmenis.

Beatrich - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)