„Tai pasimetęs žmogus ir tiek. Ant mano kupros nori daug dainininkų išeiti, bet kiekvienas turi rasti savo kelią. Negaliu tempti jos kaip triušio už ausų“, - klausiamas apie nesutarimus su A. Petravičiene, kalbėjo Radži.

Tuo metu Agnė sako nesuprantanti, kodėl įvairiuose komentaruose yra minima ir piktinasi tokiu atlikėjo elgesiu. Esą jiedu su Radži per praėjusias Kalėdas susitaikė, keitėsi dovanomis, o jųdviejų santykiai buvo tapę neutraliais.

„Nesuprantu, kodėl jis mane žemina prieš visa Lietuvą?! Net per savo gimtadienį neapsieina man neįkandęs. Kur ir kada jis mane už ausų kaip triušį tempė? Kada taip buvo?“, - retorinį klausimą kelia Agnė.

Jos teigimu, buvęs kolega žiniasklaidai ne kartą yra kalbėjęs, esą ji – nepadori, nes dainavo su kitu scenos partneriu. Vėliau Radži teko atsiprašinėti.

„Bet jis ir po atsiprašymo vis tiek aiškina man gyvenimą, kad negaliu dainuoti su kitais vyrais. Tarsi jis būtų mano suktuoktinis. Negaliu pasakoti visų peripetijų ir niekada nepasakosiu, bet viso pasaulio, visų kalbų žodynų keiksmažodžius mano adresu jis seniai išnaudojęs, dabar beliko tik triušiu vadinti. Jeigu aš tokia netikusi ir tokia pasimetusi gyvenime, kokio perkūno jis su manimi dainavo tiek laiko, taikėsi ir pykosi TV eteryje, o kiek ne eteryje – tiek laidų Lietuvoje nėra, kad išeitų sutalpinti tokius cirkus“, - piktinosi A. Petravičienė.

Agnė Petravičienė

Pašnekovės teigimu, pastaruoju metu Radži yra labai suįžūlėjęs ir peržengė ribas. Anot jos, dainininkas yra manipuliatorius ir pasitaikius progai tiesiog siekia ją pažeminti, sumenkinti.

„Jeigu tik ką nors pasakau jam, viskas, draugystė baigta - man atsiveria tikras pragaras. Man tiesiog trūksta žodžių. Daug yra tokių merginų, kurios paskui jį laksto ir nežino, kokiu muilu jam šaligatvį nuplauti einančiam, kad tik atkreiptų dėmesį. O jau jeigu dar kartu padainuotų su tokiomis, tai visai būtų laimės viršūnė. Bet jis nėra kvailas, prilipėlių į TV nesikviečia ir niekam nerodo. Bet jau mane, kaip tą triušį, su malonumu. Nes žino puikiai pats, kad niekas šalia jo gražiau neatrodys ir pats tai yra ne kartą sakęs. Jis mane laiko savo nuosavybe ir net dabar, duodamas interviu, puikiai žinojo, kad mane įpykdys savo tikrovės neatitinkančiu pareiškimu. Aš esu mėgėja ir iš dainų negyvenu, visą gyvenimą dirbu, o dainuoju tik kartais, pramogai – man ir to per akis“, - DELFI kalbėjo Agnė.

Žinoma moteris, perskaičiusi interviu, turėjo ir daugiau pastebėjimų apie atlikėją. Ji įsitikinusi, kad Radži, kalbėdamas apie antrą pusę – gyvena svajonių pasaulyje, neva jam netinka ramūs santykiai, mat yra romas. Anot Agnės, Radži nėra sutvertas šeimai, o santykiams su juo galėtų ryžtis tik nieko neišmananti moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)