Nuo sekmadienio vakaro jie mėgaujasi užplūdusia šlove, nors, išgirdę klausimą, ar nebijo susirgti žvaigždžių liga, rėžė, kad tai jiems tikrai negresia. Norėdami išlikti paprasti, tiesiog daug dirbs. „Darbas – geriausias vaistas“, – įsitikinę vyrai.

Jie išraiškingi, pašėlę ir, rodos, scenoje parodantys visas savo puses, tačiau visiškai kitokie tada, kai kalba pakrypsta apie asmeninį gyvenimą. „Labai dažnai tavo asmenybė, asmeninis gyvenimas ir „nešvarūs drabužiai“, o gal „per daug švarūs drabužiai“, demonstruojami. Bet tai tik fasadas, išorė. O svarbiausia juk idėja, – kalbėjo Dovydas. – Nieko gyvenime negalima daryti be idėjos.“

Jie šmaikštavo, kad gal po penkiasdešimties metų kas nors, o gal net ir jie patys, parašys savo biografijas. O gal ir ne.

DELFI redakcijoje viešėję vaikinai pasakojo ne tik apie tai, kodėl slepia asmeninį gyvenimą, kodėl finalui pasirinko japonišką dainą, bet ir atskleidė, jog visos „kelionės“ „X Faktoriuje“ metu juos lydėjo trečias komandos narys, apie kurį niekas iki šiol negirdėjo.

„Tai žmogus, kuris tuo metu, kai mes ruošdavomės pasirodymams, keldavo įrašus feisbuke. Tai žmogus, susijęs su bene genialiais feisbuko įrašais ir kūrybinėmis idėjomis, – šypsojosi kalbėdamas Dovydas. – Tai mūsų dizaineris. Apie jį dar išgirsite. Bet tikrai ačiū jam, jis buvo tas, kuris suprato, kad mes dėmesį skiriame kitiems dalykams ir padėjo mums.“

Tačiau aplink juos buvo ir daugiau artimųjų, kolegų bei draugų, kurie „pasitraukė iš kelio, kada reikėjo, o kartais davė į šikną.“

Beje, nors feisbuko komunikaciją padėjo vystyti iki šiol paslaptyje esantis asmuo, tiek Dovydas, tiek Šarūnas teigia, kad jis nedarė vieno – neatrašinėjo į gerbėjų žinutes: „Ne, ne. Tai darėme mes“.

Grupės „120“ viešnagė DELFI redakcijoje:

Vaikinai šlovėje maudėsi kone nuo pirmojo pasirodymo „X Faktoriaus“ scenoje. Jie gali pasidžiaugti ir tuo, jog atsipūsti nebus kada. Jau nuo kovo jie pradės naują – radijo didžėjų etapą. „Kažkas nuo kovo mėnesio pradeda savo laidą vesti“, – šyptelėjo vaikinai, kalbėdami vienas per kitą.

Pasiūlymų yra ir daugiau, tačiau jie teigia, jog dabar „yra laikas pakelti kokybę“ ir neskuba imtis visų kvietimų.

Pokalbio su DELFI metu savo klausimus galėjo užduoti ir skaitytojai. Skaitytoja Vaida klausė, ar tiesa, jog abu vaikinai yra Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro aktoriai. Į klausimą abu choru atsakė neigiamai. „Netiesa. Mes esame turėję spektaklį ten, bet mes nevaidinome Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatre“, – teigė Dovydas. Jam pritarė ir Šarūnas: „Kada mes spėtume būti aktoriais šiuo metu? Nelabai įsivaizduojama“.

Grupė "120" (Šarūnas)

Vaikinai prieš pat finalą paskelbė, jog jei laimės 15 tūkstančių eurų, juos pasidalys su gerbėjais. Už juos finale balsavo daugiau kaip 40 tūkstančių žmonių, tad, jei tektų dalytis grynuosius, išeitų vos po keliasdešmt centų vienam gerbėjui, todėl „120“ tikina sugalvosiantys geresnį planą.

Ar negaila laimėtus pinigus atiduoti kitiems? „Kai tu ari, kai tu darai tai, ką nori, ateina tie dalykai“, – apie pinigus kalbėjo Dovydas.

O kiek jiems kainavo dalyvavimas „X Faktoriuje“? „Šiek tiek“, – sako vyrai ir vardija, jog nė karto nebalsavo patys už save, nė karto nepirko reklamų feisbuke, nors kti dalyviai į šiuos reklaminius triukus investavo.

Beje, „X Faktoriaus“ finalo metu garsiai nuskambėjo faktas, jog Dovydas yra vedęs. Vaikinas tai neigia. Jie abu su Šarūnu tikina, kad yra paskleidę nemažai gandų apie save.

Ir nors žinią apie Dovydo vedybas, rodos, dar labiau sustiprina jo tatuiruotė („žiedas“ ant kairės rankos piršto), jis sako, kad ši tatuiruotė – filmo „The Fountain“ simbolis.

O bene plačiausias šypsenas Dovydo ir Šarūno veiduose įplieskė klausimas apie babą. Dovydas atskleidė, kad baba ne tik didžiuojasi savo anūku, bet ir pažeria kritikos, jeigu reikia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)