„Aš šiandien skaitau portalą ir skaitau, kaip deputatai vienas kitam inicijuoja apkaltą, aš visai Seimo impotencijai, kitaip niekaip nepavadinsiu, – aš noriu, kad žmonės, kurie eina į Seimą ir kurie priiminėja įstatymus, atsigautų – tai nėra jų tarpusavio kova“, – trečiadienį sakė E. Dragūnas.

Politikus, kuriuos per rinkimus išrinko rinkėjai, dainininkas vadino deputatais, „kurie melsdami apsiseilėję ateina prašyti mūsų balso“.

Anot E. Dragūno, politikai privalo priimti tokius įstatymus, kurie būtų palankūs šalies gyventojams ir jų neatbaidytų nuo gyvenimo Lietuvoje. Kaip pavyzdį jis paminėjo savo namo Pavilnių regioniniame parke statybas.

„Jie prašo mūsų balso ir jie atstovauja tiesiogiai mums, mes mokame mokesčius, mes mokame jiems atlyginimus, aš noriu, kad ta instancija pagaliau atsigautų, – sakė E. Dragūnas. – Man keista, kad nei vienas deputatėlis, nė viena partija neįsikiša ir neužduoda klausimo: galbūt mūsų įstatymai yra prasti ir atėjo laikas pakeisti ir inicijuoti ne vienas kito apkaltą, o įstatymų pakeitimus.“

E. Dragūnas sakė, kad žemės sklypą jam pardavė dabar jau buvusi Seimo narė Rūta Rutkelytė, o jis nė didžiausiame košmare net negalėjo įsivaizduoti, jog dėl noro gyventi gražioje vietoje turės tiek problemų.

„Nebūkime kvailiais – visi turtingiausi, talentingiausi pasaulio žmonės, visas Monakas yra pastatytas ant skardžio, pagaliau – tas pats Los Andželas, – sakė E. Dragūnas. – Ateina laikas keisti įstatymus, šiandien mes turime tokias problemas, kad bėga žmonės, kodėl jaunas žmogus šiandien negali pasistatyti namo, ar mes turime namus pasistatyti kažkur ant šiukšlynų ir švedams mokėti paskolas po 40 metų už 40 kvadratinių metrų? Ne aš to nenoriu.“

Dainininkas sakė, kad planuoja apsilankyti Seime ir kovoti už visus žmones.

„Aš turiu už savo nugaros daug žmonių, aš nueisiu į tą Seimą, nuvažiuosiu ir apsižiūrėsiu naujas darbo patalpas ir ateisime, priimsime tuos įstatymus, jeigu jie negali to padaryti – laikas keisti ir laikas kiekvienam dirbti savo darbą, o ne kankinti ir tampyti žmones po tokias instancijas (teismą)“, – sakė E. Dragūnas.

Daugiau apie teisme nagrinėtą bylą, kurioje antstolė prašo E. Dragūnui skirti po 300 eurų baudą už tai, kad nesustabdė savavališkų statybų, ir kad ši bauda šiuo metu jau gali siekti 45 tūkst. Eur, skaitykite DELFI paspaudę šią nuorodą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (321)