Atlikėjos ir makiažo meistrės paskyroje visuomet buvo įrašas ne tik apie tai, kad ji yra laiminga mama, tačiau ir krepšininko Simo Jasaičio žmona. Tačiau kilus skandalui įrašas apie tai, kad ji yra žmona, dingo.

Susisiekus su O. Pikul Jasaitiene, moteris su šypsena paaiškino, jog norėjo įtraukti daugiau informacijos į savo „Instagram“ paskyros aprašą ir patikslinti, koks yra jos šeiminis statusas.

„Tuomet jie dar turėjo pastebėti, kad Simas Jasaitis savo „Facebook“ paskyroje yra pažymėjęs, kad yra vienišas (juokiasi). Jis neturi daug gerbėjų socialiniuose tinkluose, todėl turbūt niekas ir nepastebėjo. Kodėl tuomet aš turėčiau būti ne vieniša? Perduokite jam linkėjimus ir sveikinimus. Lai toliau žaidžia. Tai yra visiški vaikų žaidimai ir tegul tai lieka tarp mudviejų“, – pasakojo žinoma moteris.

Ji taip pat pastebėjo, kad šį jos poelgį išprovokavo ir emocinė būklė. Oksana jautėsi nusivylusi, kuomet jos vyras ir vaikelio tėvas, po to, kas įvyko jų namuose, neatsiprašė.

Oksanos Pikul-Jasaitienės "Instagram" paskyra

„Jis nesugebėjo pasakyti elementaraus „atsiprašau“ už suteiktus nemalonius išgyvenimus man ir vaikeliui. Nesulaukiau jokio atsiprašymo ir gailesčio iš žmogaus. Užuot atsiprašęs už savo veiksmus kaip normalus vyras, jis pasislėpė už būrio draugų ir giminaičių, kurie toleruoja atitinkamus jo veiksmus ir problemą.

Visa tai ir iššaukė mano emocinę būklę, kurios paveikta taip ir pasielgiau. Pamaniau, kad mano paskyra turėtų būti kiek informatyvesnė“.

Šiuo metu pora negyvena kartu. Oksana su sūneliu liko jų bendruose namuose kol vyras žaidžia krepšinį ir gyvena Panevėžyje. Šiuo metu jis vilki Panevėžio „Lietkabelio“ komandos marškinėlius ir į šeimos bendrus namus negrįžta.

DELFI po šeimyminio konflikto net kelis kartus pavyko susisiekti su Simu Jasaičiu, tačiau šis mandagiai atsisakė kalbėti ir teigė neturintis, ką pasakyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (688)