„Aš labai palaikau moteris ir raginu netylėti apie skaudulius. Seksualinis priekabiavimas yra klaiku ir kaltininkai privalo būti nubausti. Bet dabar mes ne apie tai, nes va šiandien kiek susimėčiau... O čia tik man pradeda atrodyti, kad #metoo gali virsti puikia platforma susidoroti su nepatinkančiais priešais, konkurentais ar šiaip vyrais, kurie, pavyzdžiui, nemylėjo“, – socialiniame tinkle rašė Saugirdas.

Jis svarstė, kad anonimiškai kalbančios moterys gali turėti kitokių tikslų. „Nes realiai, tai parašai kokį anoniminį šūdą ant žmogaus, nusiunti portalams – vsio, žmogus visuomenės akyse paverstas iškrypėliu priekabiautoju. Ir kočiokis, žmogau, jau tada kaip nori, bandydamas nusiplauti dėmę, kuri liks forever (liet. visam laikui), net jei ir nesi kaltas, – teigė S. Vaitulionis. – Labai tikiuosi, kad taip nėra, noriu tuo tikėti, kad kalba tik tos moterys, kurios turi kalbėti, nes tikrai manau, kad tylėti negalima. Bet kodėl anonimiškai? Nu ar čia tik mane tokie dvejopi jausmai plėšo?“

Tokiai Saugirdo nuomonei pritarė ir Daina Bosas, Justė Arlauskaitė-Jazzu bei Julija Žižė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)