Naujieji lūpų dažai sudomino būrį grožiui neabejingų moterų. Kolekcija domėjosi Asta Valentaitė, Karolina Meschino, Ingrida Martinkėnaitė, Simona Burbaitė, Milita Daikerytė, Deimantė Kazėnaitė, Maria Randers, Inga Stumbrienė, Irina Cybina, taip pat populiariausios grožio ir mados tinklaraštininkės iš Latvijos ir Estijos.

Vakaro metu svečiai išmėgino tris moterų gentis simbolizuojančias pramogas. Safari zonoje pozavo su tikra gyvate, Couture poilsio erdvėje išmėgino naujuosius lūpų dažus ir profesionalių visažistų pagalba kūrė naujus įvaizdžius, Rock erdvėje su 360 laipsnių kampu filmuojančia ir fotografuojančia kamera kūrė video asmenukes.

„Dirbant su „L'Oréal Paris“ komanda sukūrėme tris šeimas - tris moterų gentis, kiekviena išsiskirianti unikaliais atspalviais bei individualumu. Kiekviena Balmain moteris ras sau tobulai tinkantį atspalvį pagal savo gyvenimo būdą“, – kolekcijos idėją grindė O. Rousteingas, „Balmain“ kūrybos direktorius.

Vakaro akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)