Komedijoje pašiepiamas žvaigždžių gyvenimas, tačiau pagrindinį herojų įkūnijęs M. Stonkus teigia, jog parodijos neturėtų įžeisti konkrečių asmenų. „Manau, kad žiūrovai tikrai pastebės tam tikrų panašumų į vieną ar kitą atlikėją, gal net Lietuvos,“ – šypsojosi M. Stonkus. „Ruošiantis filmavimui teko peržiūrėti daug klipų. Ir ne vien repo. Bet tai nėra kažkurio konkretaus atlikėjo parodija ar gyvenimo istorija.“

Manto gerbėjai rudenį jau pastebėjo ir aktoriaus išvaizdos pasikeitimą, aktorius persidažė plaukus. Toks įvaizdis buvo pasitelktas būtent naujojo personažo kūrimui, kurio vardas beje taip pat yra Mantas.

Premjeros vakarą kartu su M. Stonkumi fotografams pozavo ir praeitą penktadienį M.A.M.A. apdovanojimuose geriausia metų atlikėja pripažinta Monika Pundziūte-Monique. Filme ji taip pat mėgaujasi šlove – jos ir M. Stonkaus personažai komedijoje sudaro kultinę Lietuvos grupę „Capital M“, užkariavusia visas topų viršūnes.

Mantas Stonkus - Manti-Z

Roberto Kuliūno režisuotoje komedijoje galiausiai Mantas populiarumo nusprendžia siekti vienas pats. Penktadienį visai Lietuvai per tų pačių apdovanojimų ceremoniją kaip filmo personažas Manti-Z prisistačiusiam M. Stonkui, tai buvo muzikinis debiutas scenoje.

„Buvo šiek tiek keista ir vesti renginį, ir jame koncertuoti. Bet, aišku, juk ant scenos buvau ne aš, o Manti-Z. Tai kaip ir niekas nesusimaišė, tik susidvejinau“, – juokėsi M. Stonkus.

Mantas Stonkus, LaVaras Ballas, Mantas Katleris

Visą sausį netilo svarstymai – ar jis su Monika iš tikrųjų pradeda bendrą muzikinę karjerą? Vis dėlto, tai – tik filmo siužeto dalis. O naująjį „scenos šviesulį“ pirmadienį sveikino ir tikrosios Lietuvos muzikos žvaigždės.

Tarp premjeros svečių buvo galima sutikti verslininką Kęstutį Verslovą su žmona dizainere Ramune Piekautaite, TV laidų vedėjus Algį Ramanauską-Greitai, Edvardą Žičkų ir Rūtą Mikelkevičiūtę, radijo laidų vedėjus Joną Nainį ir Rolandą Mackevičių, grupės „Biplan“ lyderį Maksą Melmaną, režisierių Romą Zabarauską, aktorių Mindaugą Papinigį, viešųjų ryšių specialistą Saugirdą Vaitulionį ir būrį kitų Lietuvos garsenybių.

O kai kurios garsenybės išties nepagailėjo laiko bei pastangų ir pasirūpino itin spalvingu ir ryškiu įvaizdžiu!

Filmo premjeros VIP svečiams akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)