Kaip pasakojo Marcas Andre Canuel, praėjusį ketvirtadienį jis susitiko su dukros darželio direktore ir, anot pašnekovo, ji vyrą sutiko šiltai.

„Ji man paaiškino, kad dukra pietauja, ir aš turėčiau šiek tiek palaukti, kol galėsiu vieną valandą pabendrauti su vaiku. Taigi aš sėdėjau ir laukiau, kol ji pakvies mano dukterį”, - DELFI pasakojo M. A. Canuel.

Kaip tikino jis pats, praėjus dešimčiai minučių, jis tebelaukė, kol direktorė, kaip žadėjusi, darželyje leis susitikti su dukterimi.

„Bet pasirodė Gintarė. Kažkas į vaikų darželį turėjo ją pakviesti. Ji šaukė, kad aš negaliu būti ten. Ji buvo nekontroliuojama, rėkė, kad esu pavojingas narkomanas, ir kad atvykau pagrobti vaiko, ir pasiimsiu ją į Kanadą. Ji pasakė direktorei, kad esu pavojingas ir manęs turėtų bijoti. Apie 15 minučių ji nuolat kartojo tą patį, ir daugelis žmonių tuo metu stovėjo koridoriuje. Aš šiek tiek pasitraukiau, kad patekčiau į kambarį, kuriame buvo mūsų vaikas”, - DELFI pasakojo G. Karaliūnaitės sutuoktinis.

Jis pasakojo rankose turėjęs kalėdų dovanėlę, kurią perdavė anūkei močiutė iš Kanados, o dukra, anot M. A. Canuel, buvo labai laiminga ją gavusi.

„Tada dukrelė paėmė mano ranką ir ji parodė man piešinį, kurį nupiešė man. Paprašiau Gintarės nusiraminti ir duoti man bent vieną valandą, tačiau ji paėmė vaiką už rankos ir nusivedė į savo automobilį. Aš sekiau jas ir pamačiau, kad automobilis buvo pilnas dalykų, kurie galėtų lengvai nukristi, jei mašina sustotų greitai. Bet svarbiausia – automobilyje nebuvo vaikiškos kėdutės, kad apsaugotų dukrą. Ir ji pasodino ją priekyje, kaip suaugusią. Aš nežinau lietuviškų kelių eismo taisyklių, bet tai Kanadoje yra visiškai nepriimtina. Taigi, fotografavau ir sakiau, kad Gintarė pažeidė įstatymą. Tada Gintarė supanikavo ir paėmė dukrą ant rankų ir pabėgo vaikų darželio kryptimi. 15 minučių laukiau šalia automobilio ir nusprendžiau palaukti vaikų darželyje. Aš supratau, kad kažkas paėmė Gintarę su kitu automobiliu ir nusivežė“, - apie netikėtai įsiplieskusį konfliktą pasakojo G. Karaliūnaitės vyras.

Anot pašnekovo, po to, kai dukra buvo išvežta, jis susisiekė su vaikų darželiu.

„Gintarė nepranešė, kodėl mūsų vaikas neatvyks. Bijau, kad ji gali padaryti klaidą, kuri gali pakenkti mano dukrai. Norėčiau susisiekti su valdžios institucijomis ir įsitikinti, kad dukrelė yra saugi. Aš taip pat prašysiu gauti Gintarės psichiatrinį įvertinimą. Noriu būti tikras, kad mano vaikui viskas gerai“, - kalbėjo M. A. Canuel.

Gintarė ir Marcas vyru ir žmona tėra tik formaliai, pora jau seniai nebegyvena kartu. Žinia apie poros skyrybas viešumą pasiekė dar pernai pavasarį. Tąkart Marcas Andre feisbuke paviešino įrašą, kuriame dėkojo jį palaikantiems šiuo sunkiu gyvenimo periodu. Po šio įrašo apie griūvančią santuoką prabilo ir pati G. Karaliūnaitė. „Mes jau dvejus metus nebe kartu. Dukrytei buvo metai ir mėnuo, kai jam teko išeiti“, – DELFI dar 2017-ųjų kovo pabaigoje kalbėjo Gintarė.

Tuomet duodama interviu dainininkė neslėpė – skyryboms nėra lėšų. „Visa tai kainuos man, tai nemaži pinigai, be to – didžiuliai nervai bei viešumas. Tos oficialios skyrybos tėra popierizmas, nes jis – užsienietis, turiu turto, įsigyto prieš vestuves ir panašiai“, – kalbėjo pašnekovė.

Kaip tada pasakojo žinoma moteris, prie vaiko išlaikymo Marcas neprisideda. „Jis mane kaltina, kad esu netaupi ir nemoku gyventi, – priežastį, kodėl M. A. Canuelis nenori paremti savo dukros, įvardijo Gintarė. – Jo siūlymas buvo pervesti man 500 eurų dukros išlaikymui metams. Tai paskaičiuokite.“

DELFI primena, jog tai – trečioji Gintarės santuoka. Į Lietuvą miškininkyste besidomintis kanadietis atvyko 2011-aisiais, kaip studentas pagal mainų programą. Meilė gimė netikėtai ir vos po kelių mėnesių draugystės pora susituokė. Po devynių mėnesių santuokoje gimė dukrelė.

Su G. Karaliūnaite DELFI susisiekti nepavyko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (837)