Režisierė taip pat priduria, kad ši jos ir vienos garsiausių pasaulio manekenių šeimų draugystė trunka jau apie du dešimtmečius, o nuotrauka atsirado tikrai ne siekiant keleto sekundžių šlovės.

Pasitinkant Naujuosius metus Dalia Ibelhauptaitė ir jos sutuoktinis Dexteris Fletcheris turėjo ilsėtis Taityje, aplankyti Marques salas, kuriose tapė ir mirė režisierės mylimas dailininkas Gogenas. Tačiau Dexteriui sutikus pagelbėti kuriant nebaigtą ir staiga be režisieriaus likusį filmą „Bohemian Rhapsody“, garsių sutuoktinių planai apsivertė aukštyn kojomis. Jiedu liko savo namuose Londone.

„Mano nuotrauka su Claudia daryta Naujųjų vakarą. Mes, visi jos šeimos draugai jų namuose šventėme Naujuosius. Draugaujame su jų šeima jau dvidešimt metų. Todėl tokias šventes kaip Naujieji metai mes švenčiame kartu. Jei su Dexteriu būname Anglijoje, Kalėdas švenčiame pas Jamie Oliverį, o Naujuosius – Pas Matthew ir Claudią“, - apie artimą ir jau kelis dešimtmečius trunkančią šeimų draugystę DELFI pasakoja D. Ibelhauptaitė.

Kaip pasakojo režisierė, Claudios Schiffer namuose Naujųjų sutikimo šventės visada būna teminės, skirtos kokiai nors vienai šaliai. Temas dažniausiai pasirenka Claudios ir Matthew vaikai. Šių metų vakarėlio tema - Indija.

„Džiaugiuosi, kad jų teminiai vakarėliai nėra tokie, kuriems reiktų bėgti ir nuomotis kostiumus, persirengti nuo galvos iki kojų – gal todėl, kad mūsų visų darbai susiję su teatru, kinu, kostiumais, tai ir tokiose šventėse užtenka tik nedidelio akcento“, - apie tradiciją nepersistengti dėl naujametinio įvaidžio DELFI kalbėjo D. Ibelhauptaitė.

Ji taip pat paaiškino, kad šįkart per Naujuosius labai pagelbėjo turėtas turbanas iš bohemiečių operos „Manon Lesko“. Praėjusių metų Helovino vakarėlyje D. Ibelhauptaitė rinkosi „Trubadūro“ vienuolės apdarą.

„Galiu pasakyti, kad labai nemėgstu kalbėti apie mūsų šeimos privačias šventes, nes žinau, kad viskas apie jas skamba labai išpūstai. Bet čia labai svarbu suprasti, kad šie žmonės (Claudia Schiffer ir Matthew Vaughnas - DELFI) yra seni mūsų draugai, susiję tiek gyvenimu, tiek bendrais darbais. Jie mums nėra tos viešos asmenybės, žvaigždės, kurias visai kitaip mato visas pasaulis“, - DELFI kalbėjo pašnekovė.

D. Fletcheris su Claudios vyru Matthew Vaughnu dar 1997-aisiais filmavo kultiniu tapusį filmą „Lock Stock and two smoking barrels“, kurį Matthew prodiusavo. Jau nuo tų laikų jie tapo itin artimais draugais.

„Dexteris filmavosi kaip aktorius beveik visuose Matthew filmuose, o 2016-ais metais Matthew ir jo kompanija MARV prodiusavo Dexterio trečiąjį režisūrinį darbą, filmą „Erelis Edis“. Šiuo metu jie ruošia naują filmą, darbiniu pavadinimu „Rocketman“ apie serą Eltoną Johną. Jį režisuoja Dexteris, o prodiusuoja Matthew“, - atskleidė D. Ibelhauptaitė.

Mathew tuomet dar būsimą savo žmoną Claudią sutiko beveik tuo pačiu metu, kai buvo pristatytas filmas „Lock Stock and two smoking barrels“.

„Tai galima sakyti, kad jau du dešimtmečius draugaujame šeimomis. Mūsų vyrai kartu praleidžia nemažai laiko, kartais atostogaujame kartu“, - patikslino teatro ir operos režisierė bei prodiuserė.

Anot jos, Claudia yra labai šiltas, tikras, jautrus aplinkai, kuklus žmogus, priešingybė to, ką mato visas pasaulis.

„Visi mato supermodelį, nepasiekiamą šaltą ledo karalienę. Gyvenime man svarbiausia jos asmeninė savybe - humoro jausmas vertinant save. Kasdienybėje ji labai skiriasi nuo tos, kurią mes matome nuotraukose. Todėl galvodama apie ją, negalvoju kaip apie pasaulinį supermodelį. Tik kai peržiūrėjau Kalėdoms padovanotą jos karjeros 30-mečiui išleistą knygą, kurioje sudėtos visos jos legendinės nuotraukos nuo karjeros pradžios, supratau jos asmenybės ir įvaizdžio mastelį. Ji dirbo su visais garsiausiais fotografais, mados kūrėjais, įdomiausiom asmenybėm… Ir iki šiol ji nesiilsi ant laurų - dirba ne tik kaip modelis, bet ir kaip puiki verslo kūrėja ir vadovė. Ji turi savo makiažo liniją, kuria batus su Aquazzura, yra sukūrusi kašmyro megztinių kolekciją. Ji tikra strategė, perfekcionistė, maksimalistė ir labai labai reikli“, - komplimentų savo artimais draugei supermodeliui C. Schiffer negaili D. Ibelhauptaitė.

„Su Claudia labai lengva sutarti, nes ji kilusi iš nedidelio Vokietijos miestelio, neturtingos inteligentiškos šeimos, vaikystėje ją pravardžiavo bjauriuoju ančiuku. Ir reiktų nepamiršti, kad pasauliniame žemėlapyje Vilnius ir Žirmūnų gatvė taip pat nėra urbanistinis megapolis… Todėl viskas, kas pasiekta, pasiekta labai sunkiu darbu. Pažinus Claudią supratau, koks negailestingas, žiaurus, stresą keliantis ir alinantis yra modelio darbas - ji man parodė kitą medalio pusę“, - apie draugystę su pasauliui gerai pažįstamu supermodeliu pasakojo D. Ibelhauptaitė.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)