Nors apie asmeninį gyvenimą žiniasklaidai komentarų R. Rudokas dažniausiai nedalija, apie tai, kad puoselėja jausmus jaunai gražuolei, naujienų portalui DELFI patvirtino jis pats dar šių metų pradžioje.

„Tai tiesa. Pokyčiai labai pozityvūs“, – lakoniškai tepasakė jis, klausiamas apie naują mylimąją.

Anot aktoriaus, pastaruoju metu jis gyvena tik pačiomis geriausiomis nuotaikomis ir meile bene perpus jaunesniam ir iš Skuodo kilusiam modeliui, „Elite Model Look Lithuania“ atrankos finalininkei Justinai Žeimytei.

Aktoriaus ir manekenės tuoktuvių ceremonija buvo suplanuota 14.30 val., tačiau jaunieji tuoktis atvyko gerokai anksčiau. Santuokų rūmų prieigose išvydę būrį žiniasklaidos atstovų, jaunieji lūkuriavo lauke.

Nuotaka svarbiausiai savo asmeninio gyvenimo šventei pasipuošė balta originalia suknele, rankoje atsinešė šviesių gėlių puokštę. R. Rudokas pasipuošė tamsiu klasikiniu kostiumu.

Į santuokos ceremoniją jaunuosius atlydėjo tėvai, artimieji ir būrys bičiulių.

Po santuokos ceremonijos, kuri užtruko vos daugiau nei dešimt minučių, jaunieji žiniasklaidai komentarų nedalijo.

Prieš kiek daugiau nei dvejus metus R. Rudokas kartu su žinoma šokėja Katerina Voropaj susilaukė sūnaus Rojaus Patriko. Katerinai tai – pirmagimis.

R. Rudokas iš buvusios santuokos su pianiste Diana Rudokiene turi jau suaugusią dukrą Mildą, su aktore Gabriele Kuodyte yra susilaukęs dukters Patricijos, kuri šiuo metu taip pat pilnametė.

Ramūno Rudoko ir Justinos Žeimytės tuoktuvės - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (920)