„Sukneles siuntėmės iš Londono, – DELFI pasakojo M. Šedžiuvienė. – Pardavime jos tiesiog buvo pateiktos kaip suknelių duetas. Taip ir pasirinkome.“

Monikos teigimu, jos nebijojo, kad suknelės gali netikti ar neatitikti kokybės bei kainos santykio. „Parduotuvės prekės yra pakankamai brangios. Mes jau ne pirmą kartą perkame iš jų, buvome ir pačioje parduotuvėje Londone, tai tos baimės ir nebuvo. Tuo labiau, kad yra visos garantijos grąžinti, – pasakojo Monika. – Iš Kinijos ar šiaip padirbinių nesisiunčiame, o šis prekės ženklas Londone yra vienas žinomiausių, todėl ir siuntėmės.“

Monika ir Oksana šį kartą nusprendė tinkamų drabužių ieškoti internetinėje erdvėje, o ne nuomos salonuose Lietuvoje. Tiesa, pastaruosiuose žymioms moterims ne visuomet reikia praverti piniginę. „Pirkti yra brangiau nei nuomotis, juolab, jei esi garsus veidas, dažniausiai suknelių nuomotojai skolina jas už reklamą“, – kalbėjo pašnekovė.

Oksana Pikul-Jasaitienė, Monika Šedžiuvienė

Gavusios prekes atlikėjos nenusivylė: „Gal Oksanai reikėjo kažką, bet šiaip ne“.

Ant raudonojo kilimo sužibėjusios moterys už abi sukneles sumokėjo mažiau nei 500 eurų. Oksanos suknelės kaina – 248 eurai, Monikos – 235.

DELFI primena, jog į pramogų pasaulio apdovanojimus sekmadienio vakarą sugūžėjo keli šimtai kviestinių svečių. Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (283)