„Oksana labai, man atrodo, pasielgė negražiai, paviešindama nuotrauką apie Vaidą. Čia yra mažvaikės poelgis. Jos atveju, jinai turi sėdėti ir tylėti“, - pries LNK televizijos infošou KK2 kameras pareiškė R. Gaidan.

„Aš už Vaidą, aš už Simą. Nėra čia ko draskyt akis visiems. Pati kalta, kad taip atsitiko. Ant svetimos nelaimės savo laimės nepastatysi“, - samprotavimus prieš kameras tęsė Renata.

Mergina sakė pastebėjusi, kad Oksana Pikul viešai neigiamai pasisako apie buvusią garsaus krepšininko žmoną Vaidą Klizaitę. Tai, kaip po skyrybų su S. Jasaičiu gyvena V. Klizaitė, anot R. Gaidant, ne O. Pikul-Jasaitienės reikalas.

„Nuo pat pradžių ji (Oksana - DELFI) varo ant Vaidos, kad tu gyveni už mūsų pinigus, nieko nedarai, nieko nedirbi. Čia yra jos (Vaidos – DELFI) reikalas, kur jai dirbti ir kaip gyventi“, - pasipiktinimo Oksanos Pikul poelgiais neslėpė R. Gaidan.

„Panterų“ narė įsitikinusi, kad konfliktai – dažnas palydovas daugelio porų santykiuose. Anot jos, visko pasitaiko šeimose. Ji neigiamai vertina O. Pikul-Jasaitienės poelgį, kai ši kreipėsi į policiją.

„Buitiniai konfliktai būna visur ir visada, visose šeimose. Ir dėl kažko kviesti policiją, ir gadinti savo vyrui karjerą, nu tai ką aš žinau...“, - piktinosi R. Gaidan.

Po Jasaičių šeimą supurčiusio skandalo, pasipylė įvairių komentarų. Vieni gynė Oksanos pusę, kiti – Simo, tačiau moteris DELFI antradienį pasakojo, jog niekaip nereaguoja į komentarus, nes tiesiog jų nemato. „Komentarų nematau ir spaudos neskaitau. Sąžiningai sakau. Jei kažkas bando komentuoti ir galvoja, kad aš pasiskaitysiu ir įsidėmesiu kažkieno žodžius – galiu nuvilti, – kalbėjo Oksana. – Esu dirbanti moteris, auginu sūnų ir tikrai turiu ką veikti gyvenime. O tai, kas vyksta mano socialiniame tinkle – tiesiog blokuoju tuos žmones. Man nereikia tokių. Jei esi tas asmuo, kuris manęs nemėgsta – tiesiog užblokuoju.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (251)