Prieš kelias dienas „Pirmasis kanalas“ parodė dokumentinį filmą, skirtą aktorei Ingeborgai Dapkūnaitei. Jo pavadinimas – „Viskas, ką apie mane rašo, netiesa“. Filmas buvo skirtas artistės jubiliejui.

Priminsime, kad Lietuvos aktorė sausio 20 dieną minėjo 55-ąjį gimtadienį. Filme, kuris sukurtas pokalbio formatu, I. Dapkūnaitė bendrauja su kolegomis ir kino pasaulio žmonėmis.

Pavyzdžiui, prodiuseris Konstantinas Ernstas I. Dapkūnaitei sako: „Esu tau labai dėkingas už tiek daug metų trunkančią draugystę, už tai, kad mane įtraukti į įvairius projektus ir sumanymus. Man labai patinka, kai pažįstamos moterys vis klausinėja: „Ką ji daro? Kodėl visai nesikeičia? Metai bėga, o ji lieka tokia pati.“ Jos juk nežino, kad tu – burtininkė.“

Gali būti, kad šis filmas taip ir būtų likęs niekuo neišsiskiriantis iš kitų, jeigu ne paskutinės jo dvi minutės. Ingeborga žiūrovams pristato savo sūnų Aleksą, kuriam iš pirmo žvilgsnio ne daugiau kaip dveji metukai. Mielas šviesiaplaukis berniukas sukėlė tikrą ažiotažą. Įvairių socialinių tinklų naudotojai mažylį išmaudė komplimentų ir palinkėjimų jūroje.

Dalis komentarų buvo skirti ir pačiai Ingeborgai. Tik štai ne visi jai buvo malonūs.

„Tiesiog dievinu ją filme „Intergirl“, jos personažas – tokia nuostabi gražuolė iš „Pribaltikos“, Kisulia, nuostabus akcentas“, – teigia vienas.

„Ta Kisulia keturis kartus buvo ištekėjusi, išardė Kusturicos šeimą, išardė Jampolskio šeimą, kuriam, panašu, pagimdė sūnų. Jos reikalas, tegul gyvena, kaip nori. Tik jokių emocijų nekelia, nors ir atrodo neprastai“, – teigia kitas.

„Atrodo Ingeborga iš tikrųjų labai gerai. Prisižiūri, sportuoja, tinkamai maitinasi – tai neabejotinai duoda naudos. Tik nuotraukos iš arti neabejotinai atskleidžia raukšles aplink akis ir kitus senėjimo požymius. Gamtos neapgausi. Atrodyti gerai ir apgauti laiką – du skirtingi dalykai. Dar labai svarbu yra pozityvumas ir plati šypsena. Iš karto nuima dešimt metų“, – rašo dar vienas internautas.

Priminsime, kad aktorės asmeninis gyvenimas visada buvo užrakintas po devyniomis spynomis. I. Dapkūnaitė nemėgsta apie tai kalbėti.

Žurnalistams visgi pavyko išsiaiškinti, kad sūnaus su surogatine motina susilaukė kartu su restauratoriumi ir advokatu Dmitrijumi Jampolskiu, šis už kino žvaigždę jaunesnis dešimt metų. Vestuves pora slapta atšoko prieš penkerius metus Didžiojoje Britanijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)