„Pirmieji simptomai užpuolė dar oro uoste, jau grįžtant, – DELFI kalbėjo I. Stumbrienė. – O po pusantros paros trukmės kelionės teko važiuoti tiesiai pas daktarą.“

I. Stumbrienė tikino, jog viskas prasidėjo nuo peršalimo, tačiau liga komplikavosi. „Iš pradžių buvo gripas, deja, prieš keletą dienų komplikavosi į plaučių uždegimą“, – pasakojo šiuo metu namuose besigydanti moteris.

Į kelionę Inga leidosi su visa šeima: vyru bei vaikais, tačiau liga užklupo tik ją. „Visi šeimos nariai sveiki, tik mane kažkas užkrėtė, – teigė paškekovė. – Iš tiesų, tai antras toks mano susirgimas. Prieš porą metų esu grįžusi su plaučių uždegimu iš kitos kelionės, iš Hagos. Dėl to jau juokas ima, kad po kelionės man tenka atstatinėti balansą.“

Ingos Stumbrienės atosotgų akimirkos:

Pirmuosius ligos simptomus dar Bahamų oro uoste pajutusi Inga pasakojo, kad jau tuomet visa šeima stovėjo ten tiesiog su marškinėliais, o jai net su kailinukais buvo šalta.

Tiesa, po gydytojų apžiūros moteris gydymą tęsia namuose. „Tik kas keletą dienų turėsiu važiuoti pasitikrinti“, – šyptelėjo moteris.

Tiesa, dėl ligos Ingai teko praleisti ir pramogų pasaulio apdovanojimus „Žmonės 2018“. „Viskas buvo suplanuota: ir suknelė ir šukuosena. Laukiau iki paskutinės minutės, bet kai daktarai pasakė, kad niekur negaliu eiti, teko viską atšaukti“, – DELFI kalbėjo Inga.

Primename, kad pramogų pasaulio apdovanojimai suviliojo daugybę garsių Lietuvos veidų.

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (389)