„Nesinori būti kažkokia advokate ir tarpininke visoje šioje situacijoje, – kalbėjo Aistė. – Manau, kad neetiška man aptarinėti brolio santykius. Galiu tik vieną dalyką pasakyti – mūsų šeima jau kurį laiką su ja nebendrauja, nes mes nuolat patiriame iš jos psichologinį smurtą. Daugiau komentuoti plačiau nenoriu, nes tai liečia daugelį šeimos narių, o situacija yra tokia, kokia yra.“

Pokalbio metu Aistė teigė, jog yra kelios situacijos pusės, tačiau ji nesutinka, jog jos brolis piešiamas kaip galintis smurtauti. „Yra kelios pusės, tikrai nėra taip, kaip vieną brolį mano nupiešė, kažkokį labai smurtautoją. To tikrai nepalaikau – smurto artimoje ar bet kokioje kitoje aplinkoje. Man labai gaila dėl visos šitos susidariusios situacijos“, – teigė A. Jasaitytė.

Kelis kartus pokalbio metu Aistė pakartojo, jog nenori daug kalbėti apie brolio šeimą ir joje susiklosčiusią situaciją.

Aistė taip pat neatsakė ir į klausimą, ar tai, ką teigia buvusi jo žmona Vaida Klizaitė – tiesa. Vaidos teigimu, Simas jau kurį laiką neįleidžiamas į šeimos namus, nuolat keičiamos spynos. „Pasakiau tiek, kiek aš galėjau pakomentuoti. Manau, jūs galite paklausti mano brolio, jeigu jis norės apie tai kalbėti, daugiau nesinori lįsti į jų šeimyninius santykius. Pasikartosiu: advokatauti aš nenoriu, tikrai labai gailiuosi, tikrai visiems labai liūdna, mūsų artimiesiems, kad taip yra“, – trumpai atsakė A. Jasaitytė.

DELFI primena, jog Jasaičių šeimos drama žiniasklaidą pasiekė vėlyvą sekmadienio rytą, kai paaiškėjo, jog ryte Oksana Pikul savo vyrui iškvietė policijos pareigūnus. Buvo nustatyta, jog vyras – neblaivus. Teigiama, jog krepšininkas vartojo grubius žodžius, grubiai sugriebė Oksanai už rankos.

Visą sekmadienį kalbėti su žiniasklaida nepanorusi Oksana vis dėlto nepraleido pramogų pasaulio apdovanojimų „Žmonės 2018“. „Žinoma, dvejojau. Nemalonus įvykis. Kas norėtų eiti ir šypsotis į kameras. Bet pagalvojau, gyvenimas eina į priekį“, – į klausimą, ar ilgai dvejojo – pasirodyti apdovanojimuose, ar ne, atsakė Oksana.

Oksana Pikul ir Simas Jasaitis

Ji su draugų būriu apdovanojimuose pasirodė jau prasidėjus tiesioginei transliacijai, tad koridoriuose šurmuliavusios minios nebebuvo.

Pasidomėjus, ar šis incidentas šeimoje buvo netikėtas, Oksana atsisakė komentuoti.

„Ne pasilinksminti atėjau, o pasėdėti, pažiūrėti renginio ir skubėti pas mažylį namo“, – šyptelėjo Oksana ir nuskubėjo į jau prasidėjusį renginį.

DELFI primena, jog kilus skandalui savo nuomonę išsakė buvusi Simo Jasaičio žmona Vaida Klizaitė. Jos teigimu, Oksana Simo neįsileidžia į namus, keičia spynas. Daugiau apie tai skaitykite čia.

Oksana Pikul nepraleido apdovanojimų, į kuriuos susirinko daugybė pramogų pasaulio atstovų. Nuotraukų galerijoje – renginio akimirkos:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (871)