Vakaro metu statulėlę kaip Mylimiausias televizijos laidų vedėjas atsiėmė ir Justinas Jankevičius.

„Kai galvoji, apdovanojimas, ai, nieko nereiškia, bet po to gauni ir visai faina, nusijuokė Justinas Jankevičius, atsiimdamas apdovanojimą ir kalbėdamas tiesioginiame LNK eteryje. – Tai aš labai norėčiau padėkoti visų pirma... Čia reikia dėkoti? Tai dėkoju mamai, tėčiui. Norėčiau padėkoti savo kolegoms iš „Gero vakaro šou“, nes čia kaip ir jų nuopelnas, kad aš nesugebėjau sugadinti laidos. Tai, kad aš čia stoviu ir gaunu apdovanojimą – mūsų komandos nuopelnas. Nuo operatoriaus iki padavėjos, kuri nešioja keptą duoną per mūsų laidą.“

Justinas Jankevičius laidą „Gero vakaro šou“ veda kartu su Mindaugu Stasiuliu TV3 eteryje.

Justinas savo kalbos metu padėkojo ir savo kolegai Mindaugui Stasiuliui, kuris tuo pat metu TV3 eteryje vedė tiesiogiai transliuojamą projektą „X Faktorius“. „Vienu kanalu į priekį ir pamatysit, ką jis ten veikia“, – žiūrovus paragino J. Jankevičius.

„Labiausiai ačiū žiūrovams, kad jūs mus vis dar įsileidžiate į savo namus, – padėkos kalbą tęsė Justinas ir dar kartą paminėjo per TV3 transliuojamą laidą. – Vertėjo praleisti „X Faktorių“ dėl šito.

Justinas Jankevičius net kelis kartus paragino žiūrovus perjungti kitą kanalą ir pareklamavo laidas, kuriose jis dirba, net būdamas kito kanalo tiesioginiame eteryje.

Beje, apdovanojimą Justinas atsiėmė iš Arūno Valinsko rankų, tad dar kurį laiką vyrai eteryje tęsė savo pokalbį. „Ponios ir ponai, prieš jus du vedėjai, kurie per TV3 ves „Auksinius svogūnus“, – savo projektą pareklamuoti spėjo ir A. Valinskas.

Apdovanojimų svečiai ir viešnios:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)