Ceremoniją ves aktorė, atlikėja, LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ teisėja Inga Jankauskaitė. Pagrindinė renginio šeimininkė, apdovanojimų diva, moteris ugnis, profesionaliai moderuojanti, laisvai improvizuojanti, skaniai juokaujanti Inga „Žmonių 2018“ scenoje pasirodys su septyniais eterio partneriais.

Iki pat renginio pradžios nėra aiškūs visi Ingos partneriai scenoje. Buvo paskelbtos tik penkios pavardės iš septynių: pianistas Petras Geniušas, olimpietis Aurimas Didžbalis, žinių vedėjas Viktoras Jakovlevas, aktorius Vytautas Rumšas, sporto treneris Jeanas Claude‘as Edorhas.

Ant scenos žiūrovai išvys Merūną Vitulskį, kuris specialiai dėl „Žmonių 2018“ apdovanojimų atskris iš Anglijos, atlikėją Migloko, turinčią kosminių galių ir bent šešis skirtingus balso tembrus.

Žiūrovai išgirs ir mėgstamas Justės Arlauskaitės-Jazzu bei Vido Bareikio dainas. Be to, ceremonijos žiūrovams dainuos „Lietuvos balso“ atradimas Kaia, scenoje ji bus ne viena, o su „Happyendless“ vyrais. Ruošiamas ypatingas futuristinis numeris, dėl kurio bus sumontuoti specialūs ekranai. Rokeris Justinas Jarutis iškilmėse koncertuos drauge su atlikėja Monique ir jų pasirodymo metu žiūrovai nejučia patys persikels į šio dueto vaizdo klipą, o dėl Vaido Baumilos kūrinio vizualizacijos šokėjų trupė šiuo metu bando įvaldyti išskirtinį apavą.

Į apdovanojimus renkasi svečiai:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)