Klasikiniu kostiumu pasipuošęs Kristupas ant raudonojo kilimo pozavo šalia juoda elegantiška suknele pasipuošusios Jurgitos. Tiesa, elegantiška suknelė buvo šiek tiek perregima ir puošta nėriniais.

Renginio išvakarėse Kristupas pasidalijo pasiruošimo įpūdžiais: „Žmona mieste renkasi suknelę rytojaus „Žmonių“ renginiui. Jau 8 valandas. Aštuonias, Karlai! Per tą laiką aš: nukasiau sniegą savo kieme, nukasiau sniegą kaimynų kieme, nukasiau sniegą nuo viso keliuko, pagaminau kugelį, iškepiau kugelį, padariau termosą arbatos, su vaikais ir šuniu valandą dūkom lauke ir čiuožinėjom nuo kalniuko, darėm sniego angelus, gėrėm arbatą iš termoso, grįžom, žaidėm, tvarkėmės, darėm pamokas, skaitėm (kiekvienas savo knygas), užkandžiavom, dūkinom Augustą, parašiau pranešimą apie savo naują socialinių tinklų naujienų ir pramogų portalą fbzinios.lt, kuris netrukus startuos, skambinom mamai dešimt kartų. Sakė greitai grįš. Po poros valandų. Tai va taip skirtingai ruošiamės renginiui“.

Kristupas ir Jurgita Krivickai

Tiesa, Kristupas pridūrė, jog pats šventei ruošėsi kur kas trumpiau. „Ai, mano smokingas grįžo iš valyklos. Ryt tiesiog užsidėsiu ir eisiu. Su tuo pačiu, kaip ir pernai. Jos taip negali. Joms būtinai reikia kitos, – toliau rašė K. Krivickas. – Sutemo. Laukiam. Ar grįš su išsirinkta suknele? Žiūrėsim. Laukti liko nedaug. Gi parduotuvės tuoj užsidarys. Žiūriu filosofiškai. Ai, kartą per metus – galima ir taip. Toks vat mūsų Marsas ir jų Venera.“

Vakaro svečiai:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)