„Pasirinkome kalnus ir slidinėjimą, nes poilsis kalnuose ramina, įkvėpia. Bendrai kalbant, būnant čia pailsi ir kūnas, ir siela, – pasakojo Martynas. – Gruodžio ir sausio mėnesiai buvo beprotiškai įtempti dėl pasirodymų grafiko, todėl trumpam pailsėti ištrūkom į kalnus.“

Vos penkias dienas atostogavusi pora jau grįžo į Lietuvą. „Laukia spektaklis Kauno muzikiniame teatre, o rytoj du koncertai, tad, kad ir kaip norėčiau, ilgesnėms atostogoms šiuo metu neturiu laiko, – atviravo atlikėjas. – Pasirinkome aktyvų poilsį, nes trumpai išvykai, manau, tai nuostabus pasirinkimas. Slidinėjome keturias dienas iš eilės. To kūnui tikrai užteko.“

Pora ne pirmą kartą mėgavosi slidinėjimo malonumais. Į tokias atostogas jiedu išsiruošia bent kartą per metus. „Slidinėjimo atostogas tikrai mėgstame, esame bandę slidinėti įvairiose šalyse, tačiau į Italiją grįžtame jau trečią kartą – čia šilta, saulėta, malonūs žmonės, puikiai išvystyti kurortai. Išbandyti kalnų slidinėjimą rekomenduoju visiems dar nedrįstantiems ar dėl kitokių priežasčių nenorintiems to pabandyti. Tai savotiška meditacija. Tiesa, pirmi kartai gali šiek tiek išgąsdinti, tačiau praktika atneša nuostabius potyrius“, – nusijuokė pašnekovas.

Kelionės metu nei Martynui, nei Rusnei neteko susidurti su nemaloniais netikėtumais.

„Gyvenome jaukiame kalnų miestelyje, viešbutis buvo puikus, ilgais vakarais mėgavomės neįtikėtinomis itališkomis vakarienėmis, dienos metu visą laiką praleisdavome kalnuose, įveikėme ir sudėtingas trasas ir malonius miško nuolydžius, maudėmės baseine, deginomės ant kalno virš debesų“, – su šypsena veide pasakojo Martynas.

Kelios akimirkos iš atostogų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)