Į modernaus dantų priežiūros centro atidarymą Vilniuje susirinko Rimvydas Širvinskas, Elena Puidokaitė su dukra Saule, Sandra Kuzmičiūtė su Solveiga Mykolaityte, Milda Bordeaux, Mindaugas Bilius ir kiti. Vakarą vedė Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Renginio metu gausiai susirinkusiems kviestiniams svečiams pirmiesiems buvo pristatyta naujoji klinika, kurios įkūrėjas Simonas Bankauskas dalijosi prisiminimais apie pirmuosius veiklos metus.

Didžiausią odontologijos tinklą CLINIC | DPC Lietuvoje įkūręs gydytojas odontologas S. Bankauskas prisimena, kaip savo karjerą pradėjo nuo nuomojamos kėdės šeimos centre.

Jis buvo atsidūręs kryžkelėje – išvykti į užsienį ar likti Lietuvoje. Gydytojas prisimena turėjęs pasirinkimą įsigyti sodybą arba atidaryti savo pirmąją kliniką. Apsispręsti buvo nesunku – odontologas pasiryžo savo laiką ir pinigus investuoti į nuosavą verslą.

„Nusprendžiau savo šaknis įtvirtinti čia ir atidaryti kliniką, kuri atitiktų aukščiausius pacientų ir gydytojų reikalavimus“, – sako S. Bankauskas, 2009 metais Kaune įkūręs pirmąjį dantų priežiūros centrą, kuris išaugo į didžiausią tinklą Lietuvoje.

S. Bankauskas neabejoja, kad šiuolaikiniam žmogui reikia šiuolaikinių procedūrų ir naujas technologijas valdančių gydytojų. Todėl savo klinikoje jis teikia aukščiausios kokybės paslaugas ir siekia nuolat tobulėti.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)