„Reikėjo persilaužti, – į DELFI klausimą, kaip jai sekėsi savaitę valgyti vien grikius, atsakė Sofio. – Bet ištvėriau, o tam, kad būtų lengviau, nuolatos stengiausi kažkuo užsiimti: sportuoti, vaikščiotis su mažyle.“

Sofio pasakoja, kad ekstremalią dietą išbando ne pirmą kartą. „Mėgstu „prasivalyti“ organizmą, – šypteli Sofio ir vardija dietas, kurias jau yra išbandžiusi. – Bananų dieta, kai suvalgydavau po du bananus per dieną. Taip maitinausi penkias dienas. Obuolių dieta buvo trys obuoliai per dieną irgi penkias dienas. Kartą dvi dienas tiesiog gėriau vandenį, ne kartą esu bandžiusi sulčių programas trims dienoms.“

Pasidomėjus, ar jos vyras nebandė atkalbėti nuo tokio drastiško žingsnio, ji nusijuokė: „Mano vyras apskritai nenori, kad dar numesčiau svorio. Bet aš norėjau, nes po to jaučiuosi lengviau ir geriau“.

Sofios tikinimu, pati sunkiausia dieta ir buvo naujausia – grikių. „Nežinau, ar dėl to, kad visą savaitę tie grikiai, ar kad užpilti jie labai neskanūs, ar kad po nėštumo buvo sunkiau susiimti“, – kalbėjo pašnekovė.

Savaitę laiko ji per dieną suvalgydavo po kelis šaukštus grikių. Vakare stiklinę grikių užpildavo vandeniu, o kitą dieną juos vis po kelis šaukštus valgydavo.

Pasibaugus dietai Sofio rezultatais pasidžiaugė ir feisbuke. „Nemeluosiu, savaitės grikių dietą išverti nelengva. Ne todėl, kad jos metu jaučiausi alkana ar trūko energijos. Jaučiausi pakankamai energingai ir žvaliai, tiesiog vienodas maistas labai greitai atsibosta ir antroje savaitės pusėje teko valgyti beveik per prievartą, o naktimis sapnavosi, kad valgau kažką labai skanaus“, – socialiniame tinkle rašė moteris.

Beje, ji savo sekėjas įspėjo, jog ši dieta tinkama tik trumpam. „Ilgai laikytis tokios dietos nerekomenduoju, bet kaip organizmo išvalymo programa savaitei ši dieta tinkama, – toliau tęsė Sofio ir patikino, kad artimiausiu metu ji nekartos šio iššūkio. – Artimiausiu metu nežadu jos kartoti, dabar žadu grįžti prie sveikos ir subalansuotos mitybos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)