„YouTube“ platformoje prieš kelias dienas pasirodė vaizdo įrašas, kuriame vaizduojama esą „Lietuvos balso“ aklosiose perklausose dainuojanti Monika Šalčiūtė.

Monika iš tikrųjų yra viešai dainavusi, tik ne „Lietuvos balse“, o projekte „Šok su manimi“ 2014-ųjų metų pabaigoje.

„YouTube“ pasirodžiusiame įraše vaizdas sumontuotas taip, jog atrodo, kad Monika dainuoja aklosiose perklausose. Matyti ir šiųmetinės „Lietuvos balso“ komisijos reakcijos.

Beje, ne kartą įvairiuose projektuose dalyvavusi M. Šalčiūtė iš projekto „Šok su manimi“ pasitraukė savo noru.

Apie sprendimą tuomet ji pranešė feisbuke. „Šiame projekte jaučiuosi žeminama ir nevertinama. Formuojamas įvaizdis toli gražu neatspindi tikrosios manęs, tai kenkia mano asmeniniam gyvenimui. Nepamenu, kad pasirašyčiau sutartį, leidžiančią žeminti mano, kaip asmens garbę ir orumą. Nemanau, jog galima TV3, bei jūsų projektui priklausantiems veidams mane įžeidinėti, taip kaip visose laidose elgėsi J. Smoriginas“, – tąkart feisbuke rašė Monika.

Sutikdama dalyvauti projekte Monika buvo pasirašiusi sutartį, kurioje buvo numatyta, jog jei dalyvis pasitraukia savo noru, turi sumokėti piniginę baudą. Tačiau tąkart Monikai pavyko išvengti šios baudos.

Monika Šalčiūtė projekte „Šok su manimi“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)