Iš kelionės sugrįžęs S. Vaitulionis kasdienybei nepasiduoda ir Lietuvoje

J. Smoriginas žiemos kelionėms taupo ištisus metus

Kasmet išvykti „ten, kur šilčiau“ stengiasi ir baleto artistas bei choreografas Jurijus Smoriginas. Tiesa, šiuo metu ispanakalbėje šalyje atostogaujantis scenos atstovas tikslios savo buvimo vietos išduoti nenorėjo. Tik patikino, kad lietuvių čia beveik nėra.

„Dabar sutariame su dukra susitikti ten, kur visada šilta. Keliaujame kartu su žmona ir šiemet minime 40 gyvenimo kartu metines bei žmonos gimtadienį“, – pasakojo jis.

Pasak žinomo televizijos veido, iš Lietuvos jie išvyksta ieškodami ne tik daugiau saulės, bet ir kitos aplinkos. „Saulės Lietuvoje nebūna jau turbūt nuo rugsėjo vidurio, todėl natūralu. Galbūt dėl to visiems būna bloga net bendrauti, žmonės pikti, susiraukę, todėl visus metus kaupiame pinigus tam, kad galėtume išvažiuoti iš čia ir pasisemti to vitamino D“, – su šypsena pasakojo J. Smoriginas.

„Tik tie turistai atvyksta ir greitai išvyksta, o mes čia apsistojome ilgiau. Dar liko 20 dienų“, – šypsojosi pašnekovas.

J. Smoriginas pastebėjo, kad išvykstant pailsėti į šiltus kraštus atsigauna ir sveikata bei bendra organizmo savijauta.

Anksčiau keliaudavusi N. Pareigytė sausį mėgaujasi lietuviška žiema

Kadangi Klaipėdoje sniego būna retai, dukrelę auginanti alikėja Nijolė Pareigytė – Rukaitienė nudžiugo kai ir uostamiestį aplankė tikra lietuviška žiema. „Taip norisi kuo daugiau laiko praleisti lauke, dar pasidžiaugti. Ir vakar su Paticija išėjome į lauką 21 val, o grįžome tik po dviejų valandų“, – nusijuokė žinoma moteris.

Toks oras ją ypač džiugina, todėl po praėjusių metų, kai sausį jie su šeima išsiruošė keliauti į Tailandą, pora nusprendė, jog daugiau šiuo laikotarpiu liks tik Lietuvoje.

„Prieš dvejus metus skridome į Meksiką, o praėjusiais metais keliavome į Tailandą. Tačiau Lietuvoje buvo tokia graži žiema, todėl nusprendėme nevykti sausį, o geriau kuriuo nors kitu laiku aplankyti šiltus kraštus.

Kadangi ir mano darbas man yra šventė, nepasiilgstu atostogų. Mėgaujuosi savo veiklomis ir darbais“, – pasakojo ji.

Dabar atlikėjai darbų taip pat netrūksta. Dabar ji viena ne tik veda renginius, tačiau ir kuria solo karjerą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)