„Ei, žinot ką? Užkniso mane šitos nesąmones. Man 22 metai, instagramas yra mano darbas, mano profesija, aš iš to gyvenu, myliu savo followerius (liet. sekėjus) visus iki vieno, kasdien esu dėkinga už visą beprotišką palaikymą, pati negaliu dar suvokti, kas vyksta ir kokiame kosmose gyvenu... Nekada nebuvau kažkokia garbėtroška ir niekada neplanavau būti, kur esu, visada koncentravausi į save ir su niekuom nesivaržiau. Bet visada atsiranda kažkokių arogantiškų idiotų, kuriems trūksta dėmesio, kurie įrodinėja kad pas mane nupirkti followeriai (liet. sekėjai)“, – feisbuke rašė mergina.

„Matosi, pas ką jie nupirkti. Nejaugi kai kurie jūs ant tiek esat supuvę viduje ir negalite susitvarkyti su kažkokiu deb*** pavydu? Neegzistuoja pas jus toks dalykas, kaip džiaugtis už kitą? Vien tik konkurencija ėda visus iš vidaus, – pyktį liejo Karolina. – Ta jaunesnė, ta gražesnė, tai pakilo perdaug followerių (liet. sekėjų) per 3 dienas, tai reiškia nusipirkus dūra, negali būt, kad ją gali mėgt labiau už mane. Dieve, gal susiraskite veiklos gyvenime? Prisiekiu, atsibodo, kodėl žmonės negali tiesiog koncentruotis į save ir kaip pats tobulėt? Vis reik šikt kitam ant galvos. O tie, kur labiausiai loja ir instagramas ir tikslas kaip tapti populiariu bet kokia kaina užvaldęs smegenis tai pas tuos daugiausia purvo ir fake followerių ir yra. Kas graudžiausia. O juk taip nesunku atskirti ir sužinoti, kaip kas iš tiesų“, – rašė mergina.

DELFI primena, jog kaltinimų dirbtinai auginant sekėjų minias socialiniuose tinkluose, ji yra sulaukusi ir anksčiau.

„Turbūt viskas dėl to. Vienas viršelis po kito, – kiek anksčiau DELFI kalbėjo Karolina. – Bet baisu, kad po staigaus kilimo nebūtų kritimo. Labai sekasi, tačiau kiek baisu apie tai kalbėti, nors žmonės šneka ir džiaugiasi.“

„Aš ir pati negaliu atsigauti, nuo tada, kai gavau tas 5 minutes šlovės televizijoje, sekėjų skaičius pradėjo labai augti, – DELFI kalbėjo tinklaraštininkė, o dabar ir televizijos veidas K. Meschino. – Labai džiugu, kad padaugėjo ir darbų, ir visko.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)