Žinia Rolandas pasidalijo feisbuke: „Mackevičiūtė prisijungė! Pagaliau mes visi kartu! Pilna komanda! Beprotiška meilė! Dabar privalau būti dvigubai geresnis tėtis! Ir iki grabo dėkingas vyras! Visi jaučiasi puikiai!“

Žinią, jog jiedu laukia antrojo vaikelio, pora taip pat pranešė feisbuke, pasidalydama nuotrauka, kurioje matyti gerokai suapvalėjęs Ievos pilvukas.

Tai antrasis vaikas šeimoje, Rolandas ir Ieva jau augina sūnų.

Rolandas ir Ieva susituokė beveik prieš ketverius metus, 2013-ųjų gruodį. Santuokos ceremonija buvo labai slapta. „Vestuvės yra ne cirkas. Jei kažkas savo vestuves transliuoja tiesiogiai, yra ir tokių, kurie nori turėti gražią šeimos šventę be aptarimų. Tai nėra tik mano ir Ievos šventė. Juk yra ir giminės. Ir ne visi žmonės nori būti viešinami“, – DELFI kalbėjo R. Mackevičius praėjus vos kelioms dienoms po vestuvių.

R. Mackevičius šmaikštavo, kad vestuves pavyko nuslėpti todėl, jog jie su Ieva yra nindzės. „Tai mūsų taktika. Norisi ir sau kažką turėti. Be to, čia buvo Ievos svajonė, kad vestuvės būtų tik jos šventė“, – teigė R. Mackevičius.

Nuotraukose - Rolandas ir Ieva Mackevičiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)