Antradienį į naujausios „Camelia“ vaistinės atidarymą susirinkusios garsios viešnios kalbėjosi apie grožį, grožio priemones bei išorinio ir vidinio grožio balansą.

„Net ir nereikia ieškoti balanso. Visi mes esame labai skirtingi ir savaip investuojame, – sakė Ž. Vaškytė-Lubienė, išgirdusi klausimą, kaip atrasti balansą ir ne tik nepamišti savimi pasirūpinti, bet ir nepersistengti tai darant. – Kiekvienas turi atrasti sau teigiamų dalykų.“

Jai antrino ir Oksana Pikul-Jasaitienė, kuri pasidalijo mintimi, jog pirmiausia reikia investuoti į vidinį grožį. „Grožis tai ne tik sportas, sveika mityba ir kosmetikos priemonės. Tai ir domėjimasis įvairiais dalykais, knygų skaitymas. Reikia investuoti į save, kad turėtum ką investuoti į savo grožį“, – kalbėjo Oksana.

Diskusijoje dalyvavusi makiažo specialistė Oksana Pikul-Jasaitienė papasakojo apie savo kasdienius grožio ritualus. Moteris prisipažino, kad kiekvieną rytą pirmiausia pasirūpina sūnumi, tačiau skiria laiko ir sau. „Natūralu, kad kiekvieną rytą moteris turi pradėti pasirūpindama savo oda. Tam naudojamos odos prausimosi ir tonizavimo priemonės, serumas, veido ir paakių kremas. Nepamirštu vieną kartą per savaitę nušveisti odą šveitikliu ir palepinti veido oda kauke“, – savo grožio patarimais dalijasi žinoma moteris. Ji prisipažįsta, kad kosmetikos priemonės – jos silpnybė, todėl jų turi daug, tačiau visuomet atkreipia dėmesį į tai, ką naudoja, visuomet konsultuojasi su kosmetologais, specialistais, kurie padeda pasirinkti priemones, atsižvelgdami į metų laiką.

O. Pikul-Jasaitienė prisipažįsta, kad nevengia į gatvę išeiti ir nepasidažiusi. „Auginant mažylį kartais būna, jog pritrūksti tam laiko, o jei reikia nubėgti į parduotuvę pieno, tai tikrai nestovėsiu prie veidrodžio ir nesidažysiu. Tačiau teisingai prižiūrima oda nereikalauja makiažo kasdien. Jei manęs laukia susitikimai, žinoma, kad šiek tiek pasidažau. Kasdieniam makiažui naudoju kreminę ir sausą pudras, maskuoklį paakiams ir modeliantą“, – kasdienio makiažo paslaptimis dalijasi žinoma moteris.

Visažistė įsitikinusi, kad šiandienos moterys yra prisiėmusios itin didelę atsakomybę. Jos ne tik laiko namų visus keturis kampus, augina vaikus, bet ir dirba bei uždirba. „Moteris atlieka daug funkcijų, todėl natūralu, kad pervargsta. Ji net nepagalvoja, kad nepasitiki savimi, yra prastos nuotaikos dėl to, kad paprasčiausiai pavargo. Teisingas poilsis, pokalbis ir motyvacija moteriai reiškia labai daug, – neabejoja O. Pikul-Jasaitienė. – Kai pati pasijaučia pervargusi, jei tik turiu galimybę, stengiuosi išsimiegoti ir keliauju į sporto salę. Nepamirštu ir pagrindinių dalykų. Tai sveikos mitybos, papildų vartojimo, kad organizmas gautų visas reikiamas medžiagas. Juk išorinis žmogaus grožis labai priklauso nuo mūsų geros bendros savijautos“.

Visos susirinkusios moterys sutiko, jog kosmetikos priemonės reikalingos grožiui, o, anot renginį vedusios Livijos Gradauskienės, net ir nuotaikos pakėlimui: „Esi kartą ištraukusi savo ryškiausią lūpdažį ir smarkiai, iš visų jėgų, liepiau pasidažyti. Na, žinokite, ta nuotaika per kraują, ašaras ir surauktus antakius, bet per kelias minutes pasitaisė“.

Prie laidų vedėjos L. Gradauskienės, visažistės O. Pikul-Jasaitienės bei TV laidų vedėjos Ž. Vaškytės-Lubienės naujausios „Camelia“ vaistinės atidarymo metu prisijungė ir daugiau garsių moterų. Šventės nepraleido motinyste besidžiaugianti Eglė Straleckaitė-Daugėlė,

„Esu savarankiška moteris ir pati sau viską nusiperku“, – šyptelėjo Nijolė Rukatienė, išgirdusi klausimą, ar jai vyras kada nors yra padovanojęs lūpų dažus.

Renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)