2015-aisiais prie altoriaus žengusi ir amžiną meilę vienas kita prisiekusi pora pirmosios atžalos, dukrelės Marijos Barboros, susilaukė 2016-ųjų pavasarį. Sūnų Indrė ir Jogaila pavadino Aleksandro vardu.

Tiesa, džiugia žinia J. Morkūnas pasidalino su bičiuliais socialiniame tinkle Facebook.

"Kovo 8-ą tapau dvigubai jaunesnis tėtis ir pats laimingiausias vyras. Esu dėkingas savo žmonai Indrei ir Dangui už didžiausias gyvenimo dovanas", - Facebook rašė J. Morkūnas.

Pasklidus žiniai, jog porą antrą kartą aplankys gandrai, Jogaila patvirtino naujieną, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė: „Laukiame ir esame laimingi dėl to. Kitąmet jau sulauksime antro vaikelio“.

Asmeninį gyvenimą nuo viešumos slepianti pora nelinkusi dalytis šeimos džiaugsmais. Jiedu nuo viešumos kruopščiai slėpė ir savo santykius.

Amžiną meilę jiedu prisiekė Vilniuje, Šv. Kazimiero bažnyčioje. Indrė, pasipuošusi Ramunės Piekautaitės kurta balta suknele, link altoriaus pas mylimąjį žengė šermukšnių krūmais išpuoštu bažnyčios taku.

Vėliau pora su svečiais patraukė į oro uostą. Ten jiedu persirengė ir leidosi į širdies formos skrydį virš Lietuvos. Po prabangios vestuvių puotos, medų Morkūnai kopinėjo keliaudami aplink pasaulį.

Nuotraukose - Indrė ir Jogaila Morkūnai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)