Džiugią naujieną išdavė jos draugai, feisbuke pradėję lieti sveikinimus susilaukus sūnaus.

Kaip selbia žmonės.lt, sausio 14-ąją gimusiam sūnui tėvai suteikė Gajaus vardą.

Vardas Gajus kildinamas iš romėnų kalbos (Gaius), reiškia „džiugus, džiaugsmingas“. Žymiausi asmenys, nešioję šį vardą, buvo romėnų karvedžiai Gajus Julijus Cezaris bei jo įsūnis Gajus Julijus Cezaris Oktavianas Augustas.

Šiuo metu atokiau nuo viešojo gyvenimo gyvenanti atlikėja apie gyvenimo pokyčius nebuvo linkusi kalbėti garsiai. Netrukus aplankysiančius gandrus praėjusių metų rudenį išdavė socialiniame tinkle jos paviešinta nuotrauka, kurioje buvo matyti gerokai suapvalėjęs pilvukas.

Iš viešumos ir pramogų pasaulio dingusi E. Nikartaitė-Geltona su vyru augina du vaikus. Gandrai šeimai atneš trečiąją atžalą.

Dar pavasarį interviu laidai „Raudonas kilimas“ metu Edilija pasakojo, jog neatmestų pasiūlymo vėl grįžti į televiziją.

„Visur yra gerai žinomų vyrų žmonos arba meilužės. Visi, kas ateina naujai į ekraną, tai yra ne šiaip kažkas naujai iš gatvės“ , – tikino moteris.

Prieš trejus metus DELFI Edilija pasakojo, kad iš pradžių geriau sukurti šeimą, susilaukti atžalų, o tada siekti karjeros.

„Dabar stengsiuosi tobulėti darbe. Džiaugiuosi, kad viskas juda ta linkme“, – kalbėjo pašnekovė.

Tuo metu moteris darbą biure buvo ką tik iškeitusi į kaimo turizmo sodybos direktorės kėdę. „Darbą biure iškeičiau į labiau kūrybinį. Turiu daug visokių minčių, kurias galėsiu realizuoti. Žinoma, baimės akys didelės, bet smagu, pokyčiais džiaugiuosi“, – naujomis pareigomis tuomet džiaugėsi buvusi atlikėja.

Bene garsiausias Edilijos šlageris „Bučiuok, bučiuok“. Ir nors moteris scenoje nedainuoja daugiau nei dešimtmetį, jos pseudonimas daugelio atmintyje vis dar išliko ryškus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)