„Jaučiuosi puikiai, viskas savose vėžėse, – šyptelėjo Monika Marija, vis dar gyvenanti karštomis pergalės emocijomis, ir prisipažino, kad miegas šiąnakt nebuvo ramus. – Vis kilo malonūs vakarykščiai vaizdai. Manau, kad pamiegoti laiko bus vėliau. Dabar reikia džiaugtis, dabar reikia dirbti.“

Prieš tūkstančius žmonių finalo metu dainavusi Monika Marija prisipažino, kad artimiausiųjų žmonių minioje nebuvo. Bet ne dėl to, jog jie nenorėjo, toks buvo merginos noras. „Nenorėjau, kad jie ateitų ir stebėtų pasirodymą gyvai, nes tiesiog būtų buvę per daug jaudulio. Prieš šeimą kartais pasirodyti būna sunkiau nei prieš kitus žmones“, – šyptelėjo Monika Marija.

Beje, įdomu tai, jog jau trečiąjį kartą iš eilės projektą laimi mergina. Ir tai ne vienintelis sutapimas – trečią kartą iš eilės projektą laimi Donato Montvydo auklėtinė.

Monikos Marijos viešnagė DELFI redakcijoje:

„Tai tikrai nėra atsitiktinumas, kad jo komanda laimi kelintus metus iš eilės. Manau, kad jis yra ne tik kaip mokytojas profesionalus, bet ir kaip žmogus – be galo nuoširdus, be galo susikaupęs, susikoncentravęs. Žino, ką ir kada reikia pasakyti. Sugeba be galo nuoširdžiai palaikyti žmogų. Be jo – nežinau, kur aš būčiau atsidūrusi šiame projekte. Mes kaip komanda buvome labai stiprūs, kaip draugai buvome labai stiprūs, – šyptelėjo Monika Marija. – Manau, kad tas ryšys tarp mūsų man labai padėjo.“

Monikos Marijos teigimu, Donatas Montvydas, dirbdamas ir su kitomis merginomis, turėjo aiškų planą bei strategiją. „Jis mąsto ne vien apie dabartinį pasirodymą, bet ir apie ateities planus“, – kalbėjo projekto nugalėtoja.

O kas toliau? Ar Monika Marija paseks Kotrynos Juodzevičiūtės pėdomis ir pamatysime ją eurovizinėse atrankose? „Šis projektas man davė puikią pradžią ir dabar aš neužleisiu savo pozicijų. Noriu toliau dirbti, noriu labiau stengtis dėl savęs, dėl savo pačios ateities. Noriu būti laiminga, todėl manau, kad tam reikia daryti tai, ką mėgstu. Būti scenoje yra tai, ką noriu daryti, todėl aš ir toliau tai tęsiu“, – ryžtingai kalbėjo Monika Marija.

Projektą laimėjusi devyniolikmetė ne tik pelnė nugalėtojos titulą, bet ir papildė svao kišenes 15 tūkstančių eurų. Ką ji ketina su jais nuveikti? „Kai pasakė, kad laimėjau, pirmiausia paminėjo tuos pinigus, bet man didžiausias laimėjimas – tie žmonės. Net jei nebūčiau tapusi laimėtoja, visa salė mane palaikė, – nusišypsojo pašnekovė. – Manau, kad didžiausias laimėjimas atlikėjui yra tie žiūrovai, klausytojai, kuriuos mes susirenkam per visą projektą. O tada jau, be abejo, pinigai, kurie mums padeda judėti į priekį, padeda tas svajonės įgyvendinti.“

Dėl projekto mergina sustabdė studijas ir šiuo metu negali atsakyti į klausimą: pamatysime ją studijoje nuo rugsėjo ar ne. Ji pati įsitikinusi, jog didžiausias prioritetas jos gyvenime yra muzika ir ji pirmiausia sieks geriausių rezultatų šiame pasaulyje.

Projekto finalo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)